onsdag den 20. oktober 2010

Helt andet udtryk


Linda i Butik Himmelblå har syet nogle dækkeservietter meget lig mine fra Kludemagasinet 1/2010. Sjovt så stor forskel der er i udtrykket afhængig af stofvalg og applikationsmotiv.

Maria

PS: Har i øvrigt total midtvejskrise i min oprydning!!! Skal jeg bare smide resten ud??? Nej, på med vanten igen Maria. Der skal nok komme billeder af det færdige resultat - lige nu ser lapperiet værre ud end i søndags og stuebordet er stadig væk i alskens godt sager!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et venligt opråb fra en af dine blog-nydere: Du må ALDRIG smide stof ud! Man kan aldrig vide, hvornår man får brug for lige netop det stykke. Så enig; på med vanten igen. Du får en drøm af et lapperi lige straks.

God arbejdslyst til dig!

evaj sagde ...

Dessa underlägg gillar jag skarpt!!Både mönster och färg,/kram<3

mordorte sagde ...

Nej jeg syntes ikke du skal smide stof rester ud. Jeg har lige været inde ved bjørnemor og se. Hun har for mig en ny ide til brug af stof rester altså de aller mindste rester

Rosehagen sagde ...

Hei.
Så kjempefine brikker du har laget.
NYDELIG;)

Hilsen Ann-M.

Helene Juul sagde ...

Jeg mener altså godt, at man kan smide stof ud! Jeg har selv gjort det. Der er grænser for hvor små/skæve/aparte rester man skal gemme (for hvor tit er det egentlig at man tager restekurven frem?). Mit råd er, at man vælger en vist størrelse æske/box/kurv til sine rester ... og når den er fyldt, så er det slut ... resten ryger ud.
Iøvrigt mener jeg også, at man kan "vokse fra" sit stof. Vi udvikler os hele tidene - også som quiltere og der er en tid for det hele. Da jeg startede med at sy var jeg meget lyserød og romantisk ... det er jeg bestemt ikke mere ... men der er også gået næsten 20 år. Med et par års mellemrum giver jeg min stash et tjek ... og smider simpelthen det ud, som jeg ikke har rørt i den forgange periode. Altså, jeg smider det ikke fysisk ud, for nu er jeg håndarbejdslærer på en skole, der i den grad mangler penge, så jeg tager med med til skolens børn, som synes det er FINT stof ifht. de gamler lagner og gardiner de har at klippe og sy i.
Men, på med vanten Maria ... du skal ikke opgive, men gøre projektet færdigt ... og smid du bare væk (eller i en pose til skolen), hvis det kan hjælpe! ;-)
knus Helene

Timotei sagde ...

Så fine brikker! Ja, det er spennende å se så forskjellige ting blir etter hvilke stoffer en velger!
Lykke til videre med rydding av syrom! Det er ikke enkelt å vite hvordan en skal sortere og ordne det. Håper du finner ut av det og at du viser oss hvordan det blir.

Kari sagde ...

Disse dækkeservietter er også flotte. Der er nu noget helt specielt over farverne sort, hvis og rød når de bliver sat sammen.