tirsdag den 19. oktober 2010

Striber og prikker?!

Her i min sortering af stof har jeg nu igen igen en diskussion med mig selv om, hvor mine prikkede/stribede stoffer skal lægges. Skal de ligge i en kasse for sig selv eller sammen med matchende stof??? Hvad gør du og hvorfor - hvis du altså gør noget bestemt?

Maria

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Jeg diskuterer stadig med mig selv :)
Men overvejende farvesorterer jeg...

Lone Jakobsen sagde ...

Hej Maria
Du skal nok få glæde af dine nye opbevaringsmoduler - de er super til netop dette formål, jeg har selv 2 af dem, blot har jeg valgt at købe de mere stabile trådnetkurve til dem i stedet for plastik kasserne.
Nå men jeg vil nu osse lige komme med et indput til dit dilemma - Jeg farvesorterer også mine stoffer og holder bestemte mærker(TILDA) adskilt fra andre stoffer.
Og de fleste af mine stoffer har jeg i lukkede gennemsigtige plastik kasser købt i jysk! det er dem der rummer 15 L, og der kan stå 2 stk på hver hylde i en rum deler.
Fortsat god fornøjelse med oprydning og rengøring - Det er så skønt når det er overstået... ;o))
Mange hilsner fra
Lone - Hobro

Helene Juul sagde ...

Ja, jeg har jo helt klart en helt egen kategori, der hedder striber og prikker, både hjemme i min private stash og i butikken. Jeg er glad for at bruge disse stoffer som lukkekanter og finder det derfor smart, at have dem for sig selv. Ofte er det nemlig flottest ikke altid at farvekoordinere lukkekanterne, men lege med lidt overraskelse og "zing" ved f.eks. at tilføje komplimentærfarve eller lign.
Har man mange striber og prikker - og i det hele taget mange stoffer - så kan det også blive besværligt lige at lede efter DET stof man VED man HAR, hvis man farvekoordinerer ... for hvilken farve syntes man egentlig mest det var, den da man lagde det i kassen. Har man en kasse kun til striber/prikker er det simpelt.
knus