torsdag den 26. maj 2011

Hvor mange bolde...

... er for mange bolde??? Ja, hvis det handler om at jonglere, så er 3 bolde det højeste jeg kan holde i luften i 3-4 sekunder. Men hvad så med quilts??? Lige nu har jeg gang i 5 - hvor af de 4 altså gerne skal være færdige inden ret længe. Jeg er noget spændt på, om/hvor mange jeg "taber" på gulvet!

Her er kanter til en af dem.

Engang først på året, tænkte jeg, at jeg i 2011 ville sy en quilt pr (ikke om) måned - så altså 12 stykker. Noget optimistisk, men sådan er jeg jo. Nu ender det måske alligevel med, at det kommer til at passe. Indtil nu er det blevet til 6 quilts og så en del quiltning af ex. Japantæpper. Men på den anden side set, så har jeg planer om, at jeg efter sommer (måske først efter DPF Træf i august) skal applikere i hånden til den helt store guldmedalje og det giber i hvert fald ingen færdige quilts! Men et er sikkert, så længe jeg sidder her kommer jeg ingen vegne!

Maria

4 kommentarer:

Berit sagde ...

Du taber ingen på gulvet, det kører for dig:)

Helene Juul sagde ...

Tab nu ikke Marie på gulvet ... please! ;-)
Det kunne forøvrigt være lækkert, hvis hun var klar til fremvisning, når hendes norske "mor" kommer på besøg ;-)
Jeg synes at kunne genkende solsikkerstoffet. Det ville glæde mig, hvis du fik noget pænt ud af det. Knus

Gitte Møldrup sagde ...

Jeg ved jo ikke helt hvordan dit hoved fungere bedst, men jeg tænker at du godt kan lade nogle dale mod gulvet og så have fokus på en af gangen, til den er færdig.
I mit hoved ville det give en vis form for arbejdsro, men hjerner er jo, heldigvis,forskellige.

Marianne sagde ...

jeg er helt sikker på at du nok skal nå dit mål med 12 stk færdige i 2011 .... ogå selvom du har mange bolde i luften ad gangen..
super smukt stof du her viser... glæder mig til at se hvad det bliver til
kh♥