torsdag den 2. december 2010

På lånte fødder...

Sidst jeg var på besøg hos Karina, lånte jeg hendes Bernina Overtransportør med hjem. Den bruger hun nemlig ikke selv, da hun har en Pfaff (med uundværlig indbygget overtransportør... siger de!), og så kunne jeg jo teste den. Lige nu er min Brother til eftersyn, og så var det jo oplagt at teste foden, nu hvor jeg skulle diagonalquilte juledækkeservietten. Så tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne lade foden sidde på til maskinmontering af enkelt lukkekant - det gik som en drøm! Så tak søde for at din overtransportør lige nu bor hos mig.


Sådan kom dækkeservietten til at se ud. Den passer lige præcis (håber jeg) på tværs af min mors lille køkkenskriverspisebord. Jeg har ikke lavet "fald ned over bordkanten" længde, da man sidder på en af to små slagbænke ved køkkenskriverspisebordet, og vi så bare vil komme til at rive dækkeservietten ned, når vi skal til og fra bordet.


Jeg er ret vild med sagen. Først og fremmest er stoffet bare så skønt (jeg skal virkelig styre mig for ikke at købe noget mere, men jeg ved jo, at næste år kommer der noget nyt skønt julestof!!!), og så syntes jeg, at de forholdsvis store kvadrater gør sig ret godt til.  Det lidt tilfældige look er ikke spor tilfældigt, da de grønne kvadrater er sat ind efter dette mønster. Hvert grønt stof har så fået nummer 1 - 4 og er derefter syet sammen.

Men hvor er det sjovt. Jeg læser bestemt mønstre fra øverste venster hjørne og nedover, for det er først nu, hvor jeg ser løberen på billede, og min skitse her på bloggen, at jeg ser, at farverne ligger skiftevis i rækker, fra øverste højre hjørne og ned mod venstre. Godt jeg ikke opdagede det forleden, for så ville jeg have fortsat med at pusle, og det var jo helt unødvendigt!
Nu skal sagen så bare afleveres til "nogen", så hun kan få den i brug!

Maria

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det kan da kun gå for langsomt, med at få den placeret på den rette plads. Den bli´r jeg glad for.
Knus
Mor

Kari sagde ...

Jeg har også "prøvet" min overtransportør. Det er guf.

Bedstes Patchwork sagde ...

Den lille dug til din mor er rigtig sød, fine stoffer også.