fredag den 31. december 2010

Hvorfor blogger jeg???

Nytårsaften og 1. januar er for mig dage til eftertænksomhed. Tanker om året der er gået og året der kommer. Om de mennesker der er kommet ind i mit liv og dem jeg har mistet. Om det jeg har oplevet og alt der spændende der skal komme.  Altså en form for positiv status...
Et af de spørgsmål der har rumsteret i mit hoved i dag (og den sidste uge tid) er "Hvorfor blogger jeg?" Svaret er såre simpelt:

Det gør mig glad!


Så er næste spørgsmål: Hvorfor gør det mig glad? Det er straks mere indviklet at svare på, og jeg kan faktisk ikke komme med et endegyldigt svar.

Oprindeligt startede jeg med at blogge, for at kunne vise noget at det jeg syr. Jeg havde faktisk allerede en hjemmeside, men fik den ikke opdateret... og så er det jo logisk bare at lave en blog ved siden af - ik?!
Og jeg må nok indrømme, at det med at blogge er kommet til at ligge mit hjerte nært.
  • Jeg vil gerne vise nogle af mine kreationer her til andre der har samme interesse som mig (det er jo ikke altid manden min kan udvise den helt rigtige form for begrejstring - med god ret)
  • Jeg nyder at gå og hitte på gode overskrifter og sjovt nok er min tophitter "selvhypnose" - nogle nye besøgende blev nok noget skuffet over at læse om en symaskine og ikke noget "hokus-pokus" halløj.
  • Jeg kan lidt at udtænke nye tutorials, men har ikke altid tid til at lave dem alligevel.
  • Jeg har fået og får til stadighed kontakt til mange dejlige mennesker. Nogle "møder" jeg her på bloggen, andre er mere til private mails. Begge dele er bare skønt!
  • Og ikke mindst er det et frirum til at være bare sådan lidt skør... på min helt egen måde...
Nogle dage tænker jeg: "Nu skal al den blogning altså til at være slut. Det tager alt for meget af mine tid - tænk alt det jeg kunne nå at sy på den tid!". Men det varer ikke mere end en dag eller to, så har jeg lige noget jeg skal "af med" og så er jeg på den igen! For det er vigtigt at holde fast i de gode ting i live; dem der bringer smil, latter, glæde - og blogning er en af mine "ting"!

Godt nytår til alle!

Knus Maria

16 kommentarer:

Birgits Puslerier sagde ...

Tak og i lige måde

Annelise Pedersen sagde ...

Bliv endelig ved med at blogge! Det er en fornøjelse at være fast læser på din blog!

Godt nytår!

Berit sagde ...

Det er godt du blogger. Dejligt, sjovt, og lærerigt at læse din blog. Godt nytår. Knus

Anonym sagde ...

godt nytår, du må endelig blive ved at blogge, jeg nyder at læse din blog, og vil frygtelig gerne starte en selv, dine grunde til at blogge passer helt på mig.
mange hilsener Dorte Kreiberg
www.dortekreiberg.dk
ps her vil du se at jeg heller ikke får opdateret min hjemmeside...

Tove sagde ...

Hei Maria
Jeg er innom din blog så ofte jeg har mulighet, og det er nesten hver dag. Det er alltid spennende og inspirerende. Du gir mye til mange som trenger mer inspirasjon eller bare trenger å se at andre er som dem. Slutt aldri med det. Jeg kommer til å følge deg videre, det er sikkert. Og så skal jeg prøve å bli nesten like flink som deg til å blogge. Det kommer jeg ikke til å klare, men hva har man nyttårsforsetter til : ) Ha et kjempeflott år i 2011 : )
Tove

Hanne Wolff sagde ...

Hej Maria,
jeg har stor fornøjelse af at læse din blog, så fortsæt du bare. Men jeg vil give dig ret i, at den er en tidrøver af rang. Jeg trøster mig med, at her om vinteren kan man lige så godt sidde ved PC'en som foran TV
Godt nytår
Hanne

Anonym sagde ...

Hej Maria og godt nytår.
Du må endelig fortsætte med at blogge. Du aner ikke, hvor jeg nyder at se din side hver dag. Jeg går ind på den, efter at have læst den daglige mail fra "kludekoner". Det er så dejligt at se alle dine idéer og høre om dine tanker m.m. Jeg får megen inspiration og lyst til at kaste mig ud i nye projekter. Jeg er også selv utilfreds med min hjemmeside/blog. Det er for meget med to ting. Når min betaling for hjemmesiden udløber, tror jeg kun, jeg vil fortsætte med bloggen. Så vil jeg bestræbe mig på, at der kommer noget på flere gange om ugen, det har jeg ikke været god til. Fortsat et rigtig godt og inspirerende nytår/syår til dig fra Kirsten.

Jytte R sagde ...

Du har en dejlig inspirerende blog, som jeg bliver glad af at læse, så fortsæt du bare. Tak.

Helle Sejten sagde ...

også et rigtig godt nytår til dig Maria og dejligt du nyder at blogge sådan, for det kommer jo os andre til gode...
Jeg nyder godt af dine sprudlende ideer og nyskabelser, som jeg tager til mig.
knus fra Helle

Helene Juul sagde ...

Kære Maria, som forholdsvis ny blogger var det interessant at læse dette sidste indlæg fra dig, for du rammer jo netop hovedet på sømmet her. Man blogger for SIN EGEN SKYLD. Det tror jeg er vigtigt at holde fast i ... selvom bevares, det da glæder én (mig i allefald), når man kan se, at der er NOGEN, der læser hvad man skriver - og også nogen, der gider kommentere. Jeg tror det er vigtigt at holde fast i den der følelse, at man gør det for sig selv og fordi det giver én noget, man selv har brug for. At man så samtidig kan gøre noget for andre, er jo fint. Så snart man føler en forpligtelse til at skrive (ofte eller hver dag), til at lave en tutorial mm fordi NOGEN forventer det, så går glæden og fornøjelsen jo noget af. Jeg håber du bliver ved med at føle glæde ved at blogge. Jeg har i allefald nydt at følge med her i det sidste års tid.
knus

Marianne sagde ...

kære maria
rigtig godt nytår til dig og dine kære....

Du skriver næsten ordret hvad jeg selv har gået og tumlet med i mit hoved - altså horfor blogger jeg ....?
jeg har "kun" haft min egen blog i ca 4mdr... men hvilke 4 mdr...
føler næsten jeg er blevet et helt nyt menneske på de 4mdr. - meget gladere og ser alting med andre øjne- positivere (ikke at jeg synes jeg har været negativ) og det kan jeg faktisk takke dig for .... froklaring følger : da jeg i foråret 2010 var på kursus hos Karina Sloth fortalte hun at hun liige havde oprettet sin egen blog og at vi kunne følge hende der....( anede intet om blogverden på det tidspunkt) - kunne se hun læste hos dig ( hun havde liige fortalt om jeres forholdvis nye bekendtskab) og vupti var jeg hos dig .... og læste med hver gang jeg havde computeren fremme .....
synes din blog er helt fantastisk og tæænkte rigtig mange gange i sommerens løb at jeg også gerne ville vise lidt af min patchworkverden frem...... og i august blev det så til virkelighed
- så maria af hjertet tak - ville ikke undvære det igen- selvom jeg lige som dig tit tænker at det tager alt for meget af ens dyrebare (krea)tid.....
jeg læser stadig med hver gang du laver nye indlæg... men får ikke altid kommenteret......
- fortsæt endelig med alle dine dejlige indlæg ¨
kh♥
(undskyld den meeeget lange kommentar)

Fru Larsen sagde ...

Dejligt at høre at du fortsætter, for på trods af at jeg ikke er på stoffer i samme stil som dig, er det altid lige din blog jeg tjekker først! Der er altid en sjov kommentar eller nogle lækre farver eller stoffer! Så det er dejligt at du også bliver glad i låget for det gør jeg :) Godt nytår til dig

Kari sagde ...

Godt nytår Maria.
Jeg er også en af dem der gladeligt følger din blog. Jeg havde det selv lidt som dig, jeg ville også gerne vise mit beskedne sytøj frem, men en hjemmeside var lige rigeligt, så da jeg blev præsenteret for bloggen, ja så var jeg solgt. Jeg er dog slet slet ikke nær så flink til selv at skrive noget på den, som du er, men det er sjælendt at jeg springer en dag over, hvor jeg ikke er inde og kigge.

Bedstes Patchwork sagde ...

Helt klart skal du da fortsætte med at blogge, det er altid spændende at læse hvad du nu har fundet på at lave af patchwork eller andre ting og dine altid søde og sjove indlæg er altid god læsning, men du har helt ret i der bruges ofte meget tid i blogland.

Anonym sagde ...

Også godt nytår til dig og altid rart at se dine fine ting her på bloggen.

Jette sagde ...

hej Maria
Syntes det er rigtig dejligt at fælge din blog. Du laver så mange fine ting og giver så meget til os som fælger med. Jeg bruger min blog for at vise mine ting frem, men det er da dejligt at få en kommenar en gang i mellem. Jeg er dog ikke så flittig til at blogge som dig, men der kommer da nyt indimellem. Godt nytår herfra.