mandag den 27. december 2010

Julegaver

I år har det ikke været helt så slemt med "knap-færdige-julegaver", men lige et par stykker har jeg nu alligevel givet. Begge til min søde mor, og da hun var til familiehygge i går, havde hun sagerne med. I aftes fik jeg syet lukkekanten på en lille db. dækkeserviet uden nedfald over bordkanten. Vild Kaffe Fassett! Glæder mig til at se den på sin plads.


Også Karina har fået lidt KF - en posetaske i pink og rød. Jeg ved, at Karian længe har haft planer om at sy sig en posetaske, men det er blevet ved tanken... og så havde jeg jo lige både tid og stof!


Kanten er af noget af det ret nye KF med blyanter. Fuldstændig genialt til lukkekanter!

I dag går jeg lidt rundt om mig selv... kan simpelthen ikke beslutte mig for, hvad jeg skal give mig til at sy. Skal jeg sy på en UFO - stor eller lille - skal jeg sy noget model halløj til Helene Juul, skal jeg sy noget jeg nyligt har tegnet, skal jeg sy en quilt inspireret af Moda Bakeshop, men med KF stof, skære noget BOM stof... Skal det være i hånden eller på maskine? Eller måske stitchery? Eller en fødselsdagsgave til et af familiens fødselsdagsbørn... Må hellere se at komme igang - ellers bliver det jo slet ikke til noget!

Maria

Familien er i Wii land - aner ikke hvornår de kommer ud igen?!

6 kommentarer:

Berit sagde ...

sød taske, jeg har tænkt på hvad man mon lige brugte de blyanter til, men kant er da genial.

Marianne sagde ...

super flotte julegaver du har lavet :) og KF 's stoffer er altid super skønne :)
pyha det er mange ting du har mulighed for..... glæder mig til at se hvad du har fundet på....
kh

Kari sagde ...

Det er da godt nok noget af et dilemma, du er kommet i. Rigtig sød taske, skønne farver.

HEKSEN sagde ...

Trods alt er det bedre, ikke at vide, hvor man skal begynde - end ikke at have noget at give sig til. Tænk at der findes mennesker, som ingen hobby har. Stakkels dem.

Helene Juul sagde ...

Ja, sikke et dilemma. Håber du fandt ud af, hvad du skulle gå igang med? Sommetider kan FOR MANGE ideer og mulighed faktisk spænde ben for én, så man intet får gjort. Blyantsstoffet kan jeg da også forestille mig er FLOTTE til f.eks. sybokse, men til lukkekant er de også geniale. Ligesom "gaffel-stoffet".

Bedstes Patchwork sagde ...

Flotte julegaver du har lavet og tillykke med 1. præmien i pudekonkurrencen.