torsdag den 16. december 2010

Kvalmende Sødsuppe!!! - Update!

Uha det var godt!!! Jeg har lige set årets første rigtige romantiske juleevntyr i flimmeren. Det er lige så det står mig højt i halsen... så alt er som det skal være. Og så er det jo altid skønt med et gen-gen-gen-gensyn!
Det er nu nogle år siden jeg sidst har set aftenens drama, så handlingen stod ikke helt klart for mig. Jeg var altså nød til at følge ekstra godt med, for at sikre mig, at jeg ikke missede noget virkelig vigtigt. Derfor fik jeg heller ikke syet så meget i hånden på mine hemmeligheder, som jeg havde tænkt mig. Men måske en anden aften... hvis nu den med "fåret, lammet og den slemme mand med bilproblemer" kommer... Jeg glæder mig allerede!

Maria

Update: Tror at både Pia og jeg må undvære "En juleromance" i år, for den bliver sendt på selveste juleaften. Tror nok min familie vil blive lidt lange i ansigterne, hvis jeg kl 20.40 erklærer, at nu skal der være ro, for jeg skal se sødsuppe i flimmeren. Nå pyt - jeg kan den jo allerede udenad...

1 kommentar:

Pia sagde ...

Den med "fåret, lammet og den slemme mand med bilproblemer" er absolut min jule-film. Og jeg kan simpelthen ikke forstå hvor den bli'r af i år.