torsdag den 10. juni 2010

Applikationer

Den sidste uge har jeg været ved at applikere på en lille model. Jeg har gjort det med needleturn metoden med frysepapir på bagsiden og jeg må nok indrømme, at det ikke lige er min kop the. Jeg syntes, at fleksibiliteten forsvinder, når frysepapiret begrænser hvor meget stof jeg kan bukke om. Det burde naturligvis blive mere nøjagtigt, men nej, det duer ikke for mig. Men nu har jeg afprøvet det.


Men en stor sidegevinst ved at applikere med needleturn var, at jeg fik lyst til at applikere noget mere og fandt en UFO frem fra skabet!!! Jeg har ikke rørt disse skønne kurve fra "Bunny Hill Design" , siden vi flyttede sidste sensommer, men nu tror jeg, de skal være færdige. Så var det bare lige det, at jeg ikke kunne finde mønstre fra okt-nov-dec! Men heldigvis havde søde Lene dem på sin computer, så nu har jeg dem også. Nu skal der så tegner, klippes og applikeres på livet løs... - og laves en hel masse andet som vanligt.

Maria

4 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det der med at sy med frysepapir i er heller ikke noget for mig, jeg har også prøvet begge dele.

Inge sagde ...

Heller ikke mig, jeg kan nu godt li' knaphulsstingene og synligheden af dem, det syntes jeg giver et godt resultat.

May Britt sagde ...

Jeg bruker frysepapir hele tiden når jeg syr needleturn. Men jeg har det på fremsiden, tegner rundt og tar så bort frysepapirer. Og når jeg syr dytter jeg sømmingsmonn inn mens jeg syr.

Anonym sagde ...

Hej Marie. Ja frysepapir er noget stift skidt. I gamle dage, da jeg gik i skole, lærte jeg at sy små støttesting lige inden for onridset af figuren, så var det nemt at folde sømmerummet ind efterhånden som figuren blev syet fast med usynlige sømmesting.Den teknik har jeg brugt til det der på nudansk hedder "needle turn"