onsdag den 26. maj 2010

Syr de mon nogensinde?

Nej, det gør vi faktisk ikke - i hvert fald ikke, når vi er sammen! Jeg har haft besøg af min dejlige veninde Karina siden i går morges og vi har lavet rigtig meget patchwork relevant, men syet er bare ikke en af delene!  Karina havde taget symaskinen med og slæbt den helt op til mig, men den kom aldrig ud af tasken. Mon vi nogen sinde lærer det? Nå ikke!

I går startede vi med traditionel fynsk morgenmad... og her kan vi jo passende sprøge:

"Hvad er det???"

Jo, det er rundstykke med brunsviger på!!!

Jeg må nok indrømme, at jeg spiste mine hver for sig - og det var rigtig lækkert!
Så skulle der tegner og planlægges, noget af det vi er bedst til sammen nemlig, hemmeligheder, så ikke mere om det!

Karina havde aldrig været i Helene Juuls butik, så der lavede vi en tur ud og derefter til "lynlåsland" som Outlet hedder her hos os. Efter en omgang aftensmad ude i byen, var det lige hjem og videre med det hemmelige... og senere fandt vi masser af stof frem fra gemmerne, for nu skulle der leges!!! Så vi legede til vi segnede og fortsatte straks her til morgen...


Som det tydeligt ses har vi været ved at klippe og klistre og stoffet er proppet tilbage i skabene. Nu kunne det have været tid til at sy, men nej for besøget var slut! ØV til begge dele!


Her er mit kludeklip... Mønsteret er fra "Don´t look now"!, som laver nogle ret så fantastiske designs. Dette mønster er til fri download og findes lige her. Ser det ikke sjovt ud? Der skal applikeres med rå kanter og så skal det hvide baggrundsstof monsterquiltes helt tæt. Og så er en ny pude næsten født... mon det bliver en lang omgang? Altså inden det rigtigt kommer i gang!

Tak for denne gang søde - vi ses heldigvis lige straks igen!

Maria

3 kommentarer:

Marie sagde ...

Hvor blir den bare sød, den pude, har lige været inde og se på Don't look now-siden. Super-skønne designs! Glæder mig til at se hvad du og Karina nu brygger på - forhåbentlig en ny BOM på Karmaquilt?

Bedstes Patchwork sagde ...

Den er bare super sød den pude....spændende hvad i to nu går og brygger på ;o)

Karinas Blog sagde ...

Kan ikke være mere enig.....Glæder mig allerede. Knus