torsdag den 20. maj 2010

"Mor har altid ret"

Det er ikke så længe siden, min søde mor sagde, at nu syntes hun snart, jeg skulle sy noget større på min symaskine... Og det gjorde jeg så naturligvis!!! Ok, nok ikke lige fordi, hun sagde det, men alligevel...


De sidste par dage har jeg så arbejdet på denne top, som skal blive til en 70 års fødselsdagsquilte til min svigermor. Farverne er lige hendes og selv om jeg, da jeg tog stofbunken ud af skabet tænkte "Det bliver da nok lige noget kedeligt", må jeg indrømme, at det faktisk bliver ret lækkert.

Jeg har brugt lant tid på at overveje quiltningen og har tegnet flere skitser, men tror nu jeg ender ud med et "all over pattern"  som meandering med blomster. Det vil give en dejlig fast konsistens og er overskueligt at give mig i kast med. Der er nemlig ikke så længe til fødselsdagen!

Og så tror jeg faktisk, at jeg bagefter skal kaste mig over noget småt... mor...

Maria


6 kommentarer:

Hanne sagde ...

Du har ret - mor har altid ret !!!
(smil). Men hvor er det blevet et flot tæppe, det kan din svigermor da kun blive glad for...

Marie sagde ...

Jeg glæder mig rigtig meget til at se et close-up af din meandering med blomster. Det vil helt sikkert løfte tæppet fra det lidt kedelige look til et lækkert stykke tekstil, man har lyst til at putte sig i!

Berit sagde ...

Ja de mødre, men flot er det.

Anonym sagde ...

Men det var jo netop det jeg ville sige - 3 store quilts på meget kort tid - så nu må du hellere derefter finde nogle småtterier frem.
Mor

Karinas Blog sagde ...

Småt....!!!! Ja så må du skynde dig søde, for vi skal jo planlægge og ha STORE tanker på tirsdag og onsdag....(ret fedt at ku sige det, og ikke engang når vi ses...)
Lyder lækkert med den quiltning.
Knus

Bedstes Patchwork sagde ...

Det bliver da et rigtig skønt tæppe som svigermor skal have, jeg glæder mig også til at se din quiltning