lørdag den 15. maj 2010

Helles Quilt


I går var vi til min veninde Helles fødselsdag i Hjørring. En herlig aften... jeg kan næsten ikke tale idag efter at have grint urimelig meget!

Så var det jo også tid til at aflevere stjernequilten og den faldt helt bestemt i fødselarens smag.


Oprindeligt var det min plan at lave en bred pink kant, men efter at have lavet de pink hjørnesten gik det bare ikke, så den måtte nøjes med at titte. Jeg syntes faktisk effekten er ret fed, så den skal nok blive brugt en anden gang.


Bagsiden med fuld pang og tydelig quiltning - her kommer den virkelig til sin ret! Det er ikke lige til at se, men jeg har quiltet med hhv. grøn, gul og pink. Klik på billedet for at se det større...


Torsdag aften efter konfirmationen var jeg bare for træt/doven til at lave en label til bagsiden af tæppet, men så talte Karina med store bogstaver... Tak for det søde.

Inden vi atter vendte snuden hjemad idag, måtte vi lige en tur ud til det store hav!


... og forbi Postgården... mere om det en anden dag!

Maria

11 kommentarer:

Birgits Puslerier sagde ...

Har sagt det før, men må sige det igen. Du er bare dygtig, det er så flot så flot og sikke da en quiltning.

Else Marie sagde ...

Du har lavet et fantastisk flot tæppe og en vidunderlig quiltning. Det er dejligt at få foræret og ikke mindst dejligt at forære væk til en som værdsætter.

Unknown sagde ...

I'm sorry that I don't speak Dutch...maybe one day as for the most of the words look kind of familar! lol...but that quilt is AWESOME, STUNNING!!!

I love that
hugz, Pam

Berit sagde ...

Den er super flot. Flot flot quiltning.

Anonym sagde ...

Hvor er det et smukt farvestrålende tæppe, du har syet med en fantastisk quiltning.Du overkommer da også det mest utrolige.
Søndagsknus fra Kirsten.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Lenesquilt sagde ...

Det er virkelig flot, og det er også godt at Karina fik dig til at sætte dit navn på, det er da vigtigt at vide hvem der har lavet et så flot tæppe.

Helene Juul sagde ...

Wow, der er da ikke ret meget andet at sige til dette!!! Utrolig flot er det blevet ... og quiltningen er bare SUPERB. Disse blomsterranker i de grønne felter gør sig bare godt.

Kari sagde ...

Det er bare enormt flot.

Bedstes Patchwork sagde ...

det er bare blevet så super flot, flotte farvestrålende stoffer og en super quiltning

Marie sagde ...

Kære Maria - igen et fantastisk stykke arbejde du har lavet. Kan du ikke fortælle hvilke vanter du bruger når du quilter? Kan man bruge de strikkede med dupper man køber i bundter i et byggemarked?