fredag den 3. juni 2011

Skøn dag!

Idag har jeg for første gang været til Quiltefestival i Aulby - og det er bestemt ikke sidste gang. Der var super hyggeligt, mange fine ting udstillet, gode demonstrationer, butikker med lækkerier, mange søde kendte og ukendte mennesker at snakke med (!) og så "min og Karinas" Harmoni udstilling. 22 ens og dog forskellige tæpper udstillet side om side... tjek det ud på KarMaQuilt.

Mens jeg nussede rundt i Aulby, var Julie og manden min en tur i Odense og hentede så mig på hjemvejen. Da vi havde siddet lidt i bilen, sagde jeg: "Idag har jeg købt noget, jeg aldrig har købt før" hvortil Julie svarede: "Så kan det ikke have været stof - men det er det nu nok alligevel!" Og deri havde hun ret... men det var en Bali Pop og sådan en har jeg aldrig før ejet! Denne har jeg kigget på rigtig mange gange, men så ladet den ligge alligevel... lige indtil idag. Overvejer om jeg skal putte lidt mere pink i, men det vil tiden vise (engang altså!).


Ellers blev det ikke til de store indkøb: Limegrønt hør til sofapuder - det køber jeg hver gang jeg møder Lene fra Patchworkværkstedet i Taulov - og så bruger jeg det alligevel til noget andet. Men optimist som jeg er, køber jeg bare noget nyt! En lille rest bali i blå/tyrkis/lilla, 3 stykker Kaffe Fassett og tre "hjørneafrundere" fra Marti Michell. Ikke at jeg skal bruge tre, men de er gode til ex. pakkeleg.


Rundt om hjørnet venter en laaaaang lukkekant, men det bliver ikke i aften!

Maria

 Min Harmoni - i lidt dårligt lys

Favoritblok mht quiltning - og krusedullekant

Solsikkekant

5 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Lækre indkøb du har gjort og fantastisk smuk quiltning.

Hanne sagde ...

Dit tæppe er det smukkeste jeg har set meget længe..

Marie sagde ...

Hvor er det bare vildt at se alle de Harmonier ovre på Karma-siden! Og der er vel flere, der ligesom mig ikke har fået afleveret deres eksemplar til udstillingen - tænk hvor mange der har været med på legen! De er bare så flotte allesammen, men dit må altså vinde mht quiltning - du er bare så dygtig!

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Et flot farveorgie! Lige til at lægge sig under - hvis det da ikke var så umanerligt lummert i dag.
Knus.

Camilla WP sagde ...

Sikke smuk den er!
Den fortjener bestemt at komme på udstilling igen.