lørdag den 12. december 2009

Quiltemagasiner

Jeg elsker at købe/kigge i diverse quiltemagasiner så som Kludemagasinet, Quiltemagasinet, Quilters Newsletter, American Patchwork and Quilting... Det er bare yderst sjældent jeg rent faktisk bruger mønstrene til noget! Det er kun sket 4-5 gange (og jeg har altså en pæn stak magasiner), men nu er det sket igen!

Da jeg lørdag for 14 dage siden var et tur om Helene Juul Design smuttede dette blad på mystisk vis lige ned i min taske og med mig hjem og det er blevet læst til "lasethed".


Der var straks een blog jeg vidste, at jeg måtte sy, men for at den kom til at passe til mit projekt, måtte den forstørres 160% i kopimaskinen. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet, det rød/hvide og hvid/røde stof er simpelthen så skønt og sjovt at arbejde med. Farverne på billedet er ikke helt rigtige (- og så siger man at sparepærer ikke giver dårligere lys...), de er mere varmt røde i virkeligheden.


Lille dug med applikationer blev det til.

Applikationerne er strøget på med vlisofix, de tre lag lagt sammen og først da har jeg applikeret med knaphulssting på maskine. På den måde blev quiltningen klaret på samme tid og udtrykket er skønt. Stoffet er også købt hos Helene Juul og jeg ved at der er mere på rullerne!

Maria

Og så lige et billede af dagens høst...


5 kommentarer:

Anna sagde ...

Vilket snyggt block! Wow! Verkar vara en bra tidning ... Fast jag har nog köpstopp nu efter den senaste veckan. :)

Jette sagde ...

Rigtig sød blok - dejligt at høre at der er andre der har det som jeg med Quilteblade ;o)

Pia sagde ...

Den er blevet rigtig lækker din lille dug og og klejnerne er rigtig fint vredet :-)
Knus

Kari sagde ...

Jeg havde også et blad magen til i min taske, da jeg kom hjem.
Dejligt med hjemmebagte småkager.

Berit sagde ...

Rigtig fin quilt, og UHM! det ser godt ud