onsdag den 4. juli 2012

Madam!!!

Jeg har naturligvis hjembragt nogle lækre (og desværre også mindre lækre) sager fra Tyrkiet. Nogle endda med relation til alt mit syhalløj. Her var det så fint med billeder, men desværre har jeg også taget en gigantisk omgang tyrkisk snot/hoste/hovedpine/diarre med hjem, så lige nu er det der fylder mest hos mig, udfordringen "at kunne få luft"! Jeg lyder som en cerut-pulsende-lungerudafkroppen-hostende-ældre-dame - dog uden den slemme lugt - håber jeg?!
Heldigvis er der Tour i flimmeren og så sover jeg resten af dagen... Ikke engang sytøj kan jeg præstere af tage fat i!
Dog var der een ting jeg ikke fik med hjem fra vores ferie... Og tro nu ikke, at jeg ikke havde sat mig ind i reglerne hjemmefra - og det både forfra og bagfra - og jeg havde fundet ud af, at man må medbringe en saks (endda en med polka dotter), hvor benene er kortere end 6 cm, fra skrue til spids, i flyveren. Men men men, sådan fortolkede den Herre Tyrkisk Tolder det altså ikke... "Madam - your scissor (ikke noget s i ende her)"!!! Og da jeg så forsøgte mig...: blablabla var svaret: "Madam!!!" Underforstået - "Din komme ko, se nu at få lagt den saks her i min hånd, inden jeg beslutter mig for, at du slet ikke kommer med flyet!" Og det gjorde jeg så, naturligvis - efter jeg var blevet noteret i Herre Tyrkisk Tolder's lille sorte bog!


Maria
Men man er vel godt forberedt, så jeg havde også et sytøj i tasken, hvor mit Cosmo broderitråd allerede var klippet i passende længder og sat på papstykke (naturligvis med påskrevne numre Pia).
1 kommentar:

Berit sagde ...

Beredt må man være. God bedring