lørdag den 7. juli 2012

Lavvande i gavekassen!


Jeg har sådan en skøn kasse fra Ikea, hvor jeg gemmer små gaver/overskudsprojekter. Det er jo fedt, bare at kunne dykke ned i den og finde en lille værtindegave, en god bedring gave, eller en lille sag til at putte fødselsdagspenge i!


Venstre: værtindegave, som familiens drenge skal have med i byen 
Højre: 12 års tøse fødselsdagsgave med penge i, som Julie skal have med i byen
Og jeg skal så ligge udsplattet i sofaen til Tour'en. 
Nu må den omgang hoste godt snart fordufte!

Maria

Og så kan jeg se i gavekassen, at jeg nok snart må give den en større omgang, for selv om det er som med juletræer (det pæneste står altid tilbage), så er det altså ved at være en lunken omgang!

3 kommentarer:

grymerspalet sagde ...

Ja, min gavekasse er også slunken. Der må vist snart sys noget. Det er nemlig rart med overskud til en pludselig invitation.

Helle sagde ...

Ha Ha, jeg er også lige begyndt at lave sådan en gavekasse - indtil videre ligger der kun grydelapper og en dobbelt dækkeserviet i...men har da planer om at lave mere :-) Ja, jeg har også lige været igennem forkølelse og lungebetændelse og hoster også endnu....og ja, det er irreterende....det værste er at jeg er nødt til at have bind på..for med de mavemuskler der aktiveres når jeg får et hosteanfald...hihi, ja, så gider jeg altså ikke skifte trusser hele tiden :-)))) God bedring, Maria :-)

Gitte Møldrup sagde ...

Er først lige begyndt at prøve på at opbygge en sådan gavekasse, men jeg synes det er ret svært. Har egentlig nok at gøre med det der skal bruges snart.... men har dog overholdt alle datoér indtil nu :o))