onsdag den 4. juli 2012

Latterligt ipad cover!

Onsdag for to uger siden kom jeg hjem fra byen (posthuset) og faldt over dette indlæg på Maria Vetters blog. Først skrev Maria noget om modern quilt/traditionel patchwork, en sag hun og jeg har udvekslet mange spændende synspunkter om - måske mere om det en anden dag. 

Men så kom jeg til det, der fik mig til at slå mig på lårerne af grin... Maria viste sit nye ipad cover på bloggen, ja det var naturligvis ikke hendes cover jeg grinte af, men at jeg lige havde været på posthuset og sendt et afsted til hende. Grunden til dette var, at hun havde lagt en kommentar hos mig en dag, og så måtte jeg naturligvis lige sy et til hende. 


Jeg har det jo altid sådan, at hvis det ikke gør bare en lille bitte smugle ondt at give noget hjemmenørklet væk - ja så er det ikke blevet godt nok. Og helt ærligt, så overvejede jeg bare et kort øjeblik, om jeg skulle købe mig en ipad...

Jeg har brugt hør på ydersiden og lime print til for og flappen er en lille kollektionsprøve fra Lecien. Også et stof i kraftigt struktur, så det passer perfekt til høren.


Jeg har quiltet streger og cirkler og skrevet "Vetter", så Maria ved at det er hendes.Mellemforet er noget jeg købte på nettet for snart et år siden. Det hedder "Soft and Stable" og et et skummateriale specielt udviklet til tasker. Det er lidt som 3-4 lag skumvaskeklude komprimeret og med et lag net yderst. Det er super nemt at sy i, giver flot quiltet struktur, holder formen og så kan det vaskes. 

Jeg kan se på Marias blog, at pakken er kommet frem og heldigvis blev hun glad for den trods det, at hun lige havde syet et selv! Nu er jeg så spændt på at høre, om sagen og ipad'en passer sammen? Jeg har nemlig ikke haft noget at måle/sy efter! 

Maria
4 kommentarer:

Helene Juul sagde ...

Jeg er nu blever den lykkelige (?) ejer af en Ipad ... og du må da gerne måle min ... hint hint ;-)

Kari sagde ...

Jeg har også en hvis du skal lave flere :-)

Bedstes Patchwork sagde ...

Det er et flot cover du har lavet med rigtig flotte farver.

Ellen Kathrine sagde ...

Den er altså superflot- har lige puttet dig på min blogroll for jeg skal da se hvad du går og laver af fine sager:-)tak for hint til fyldmaterialet- hvor køber du det?