torsdag den 12. juli 2012

Blablablalbalba...

I dag har jeg talt både mig selv og en hel del patchwork-glade damer trætte!!! Jeg er i hvert fald sikker på, at langt de fleste der kom til min lynlåsdemo hos Helene i dag, gik hjem med mere end rigeligt til ørerne - og til at afprøve.


I løbet af 80 minutter gennemgik jeg syning af trekantpunge på en super nem måde, 2 metoder til at montere  lynlås i pude-bagsides-tykke, to metoder til at sætte lynlås i tasker (både i nye tasker og i nogle man har syet allerede, men hvor man ikke lige har vovet at sy lynlås i) og diverse måder at sy lynlås i toiletpunge mv. Dertil kom så spørgsmål, sidesprings snak, dimsedut forklaringer (ex om strygestivlese) og så var der lige et lille frokosthvil til mig. Og så tog jeg lige hele baduljen en gang til!

Snusetid til alle damerne!

Parkeringspladsen var pænt fyldt - og trods dette, var den eneste stemme Pia kunne høre, da hun ankom og forventede et værre snakkeri, min! Men den kunne nu også trænge ret godt igennem - trods en rest af hæshed!

Og samtidig var der stor travlhed i "Helenes" ende af butikken, hvor der blev fundet stof frem til både det ene og det andet skønne projekt! Sikke en skøn eftermiddag!

Stort tak til alle fremmødte - I var en skøn flok nysgerrige og spørgelystne tilhørere!

Maria


3 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Den ser skøn ud den lille pung og lækkert stof også, måske man en dag kan få lidt privat undervisning ;0) Ja, din stemme plejer jo ikke at høre til de spage ;0)så trods hæshed har du nok kunnet snakke endda *G*

Chookyblue...... sagde ...

a great day for everyone.......well done......zippers are scary for a lot of people.........

Kari sagde ...

Jeg havde desværre ikke tid til at blive så længe, men jeg nåede da at få et par tips med alligevel.