søndag den 26. april 2009

Taget med buksene neden om knæene...

Har du oplevet pludselig at befinde dig i en situation du ikke ønsker og heller ikke helt ved hvordan du er havnet i? Uha, det er ubehageligt! Sådan havde jeg det i går aftes, da jeg havde haft tid til at tænke over min fredag sammen med den franske journaliststud. Vores aftale var at lave en tv-dokumentar om patchwork i DK og Dansk Patchwork Forening, men på en eller anden måde blev dagsordenen en helt anden. Uden at jeg rigtig fik fat i hvornår eller hvordan endte fokus på mig og mit liv - ikke at det er specielt spændende, men nok noget atypisk. Altså det vi her hjemme hos mig kalder "pornografisk journalistik"***... og det vil jeg da ikke under nogen omstændigheder lægge liv til. Så det er enden på den historie!
***Klædt af til skindet...!

Nej, lad os i stedet få noget dejlig patchwork på banen.
Så jeg satte mig straks til symaskinen i aftes og begyndet på denne posetaske, som idag er blevet færdig. Dejlige mættede Kaffe Fasset stoffet fra en pakke med kvadrater på 5 x 5 inch (12,5 cm), så det var lige til at gå til.


Mønsteret er fra Anne-Pia Godske Rasmussens bog: "Hånd i Hanke" En skøn bog jeg bare var nød til at købe på Træf sidste år. Og nu har jeg også syet noget fra den!Maria

I´ve had to cancel my deal with the journasilmstud. She changed her agenda without my agreement and suddenly the TV documantary was about me and my life and not about patchwork in Denmark. End of story! Instead I just made a lovely bag in Kaffe Fasset fabrics!

1 kommentar:

Pia sagde ...

Skøøøn taske ...
Godt du gennemskuede det så hurtigt og fik sagt fra i tide. Knus