søndag den 15. februar 2009

Ugens quilts/Quilts of the week

I denne uge har jeg lavet to af mine projekter fra Quiltegavlen færdige og for en gang skyld i rigtig god tid. Log cabin tæppet er en gave jeg skal give til sommer, det farvestrålende tæppe bliver nok et puttetæppe til Kildemose - et Julemærkehjem.


Det er første gang jeg har syet noget så stort i log cabin, men det bliver bestemt ikke den sidste. Jeg kan se for mig, at en dug i ligenede stoffer bare ville være helt fantastisk til vores spisebord, men der skulle i så fald bruges 216 blokke mod 80 her i denne quilt, så måske det bliver ved tanken. Eller måske jeg skal sy et kvadrat der kan ligge på tværs af bordet - det ville da smage lidt af fisk...


For at tæppet skal være dejligt vamset at putte under har jeg valgt at quilte det på maskine i et stort doodle-mømster. Det var faktisk ret svært i forhold til at quilte tæt, for jeg havde svært ved at vurdere tætheden i forhold til andre steder i quiltningen. Men det gik godt og tog faktisk ikke mere end nogle timer. Nu håber jeg bare at modtagerne blive glade for resultatet - ellers tager jeg s.. gaven med mig hjem igen!!!

Dette tæpper er syet i en lidt sjov stabel, skær og sy teknik. Nemt og hurtigt. Jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville quilte blomster mv i det sorte, men efter at have quiltet i sømmene var tæppet lige så blødt og lækkert som jeg ønsker og så måtte jeg bare styre mig med quiltning!


Der er skøn, blød og pinkmønstret fleese på bagsiden, så det kan bruges både ude og inde.

Maria

This week I´ve been quilting and binding two quilts from my course last week. I must say that I love the log cabin quilt (which is a gift) and would like to have one myself too... Maybe I will make one some day!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wow! Båda täckena är jättesnygga på helt olika sätt!
Ditzy Donuts-täcket är verkligen sprakande och effekten av det blommiga tyget på svart bakgrund är verkligt läcker. Snyggt, snyggt, snyggt!

Gitte sagde ...

Nej, hvor er de flotte begge 2. Hvis man ikke bliver glad for at modtage sådan et, så er man da et skarn.

Det er nogen rigtig flotte ting du viser frem på din blog

Lenesquilt sagde ...

Hvor er de bare flotte de to tæpper, dejlige klare farver.
Knus