torsdag den 12. februar 2009

Pakkepost/I´ve got mail

Idag kom en længe ventet pakke. Ikke at den har været så længe undervejs fra USA, men jeg har bare glædet mig så meget til at den kom. 11 FQ 1930-reproduktionsstoffer som jeg har helt bestemte planer med. Uha hvor jeg glæder mig! Det er ikke så længe siden jeg forelskede mig hovedkuls i disse småtmønstrede og nuttede stoffer, så nu ser jeg efter dem over alt på nettet. Jeg har også hørt en lille fugl pippe om, at Helene Juul Design også sælger reproduktionsstoffer fra denne periode, så måske jeg lige må supplere lidt op der inden jeg kaster mig ud i mit projekt - som godt nok er tiltænkt at blive en mini-quilt, men stof skal der jo til alligevel!
Der kom også en anden stofpakke med en noget anden type stof i charm packs. Glade farver til et babytæppe og "bløde" farver til en lille ny dug til vores sofabord. Altså hvis jeg ikke får andre gode idéer med pakkerne, inden jeg kommer så langt!


Today I received two packages containing fabric I bought in USA. I simply love the 1930-reproduction fabric and hardly can´t wait to use it!

Maria

3 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

STORT TILLYKKE med fødselsdagen, håber du får en god dag og dejlige gaver også.
Det var nogle lækre fastelavnsboller du havde bagt og sikke fine stoffer du har fået hjem
Rigtig god dag.
knus Hanne

Pia sagde ...

Lækre stoffer og tillykke med dagen. Knus Pia

"HANNES" sagde ...

hej maria.

Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen idag. Så er det jo derfor solen skinner......
TILLYKKE