onsdag den 18. februar 2009

One-block Wonder!

Så blev jeg færdig med min One-block Wonder quilt. Den har været ret så længe under vejs... Jeg gav min mor den (som et stykke stof) i fødselsdagsgave i februar sidste år, så den var ligesom nød til at være helt færdig inden hendes fødselsdag i år og det blev den!

Tæppet er syet at to stykker stof: et til rammen og et til resten. Det er det oprindelige stof jeg har i den brede kant og i midten er dette stof så skåret op til kalejdoskob-blokke og sat sammen i det farveforløb jeg var vild med.

Jeg har quiltet frit på maskine efter et hjemmetegnet bladmønster og i borten efter blomsternes blade.
Teknikken har jeg fundet i denne bog. Det har været rigtig sjovt at sy og quilte dette tæppe. Alligevel ved jeg, at jeg, da sammensyningen af blokke var færdig i sommers, tænkte, at sådan et ville der gå mange år inden jeg atter skulle sy - men det kommer ikke til at holde stik! Jeg har allerede både planer og stof - fra lageret endda!Her det sidste billede, hvor quilten ligger i sit rette element og farverne er gengivet helt rigtigt!

This quilt is a "One-block Wonder" made of only two pieces of fabrics. One for the small frame and one for the rest. The border is made of the original fabric and the blocks in the middle are kalejdoskobblocks made of the same fabric. I just love the way the colours blend into each other!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak Maria. Dette er et tæppe, der var værd at vente på. Det passer fuldstændig til både mig og min stue. Jeg er rigtig glad.
Knus
Mor

Maria Harrits sagde ...

Glæder mig til jeg engang skal have den lille lur under det! Knus

Lilly sagde ...

Kudos to you Maria!!!!!!!!! That quilt is a work of art. The quilting is also beautiful. Great job. Your work is amazing.

Anonym sagde ...

Wow, den här är fantastisk! Så vackert sydd, så vackert kviltad! Jag är imponerad!

"HANNES" sagde ...

hej

Hvor er det flot....
Hvad mon din mor skal have i år??

Hilsen Hanne

Anonym sagde ...

En oerhört läckert kvilt! Underbar!!
Hälsningar Susanne

Anonym sagde ...

Det er da helt vildt. Sikker et flot tæppe.

Lonci sagde ...

Helo Maria
Beautiful:)