søndag den 30. oktober 2011

Op med pladerne!

Jeg har tidligere vist, hvordan man forholdsvis nemt og billigt kan lave sig en designvæg/opslagstavle. Jeg har længe haft denne ene fra min tutorial og det endte faktisk med, at den var forsvundet i papirer, tegninger fra ungerne, mønstre, og meget lidt stof/stitchery - men ingen plads til "design". Nu var det ikke sådan, at jeg bare kunne lægge det andet væk, så derfor har jeg brugt den lynmonterede designvæg de sidste par gange, noget større har skullet se dagens lys. Men den hænger så foran skabslågerne... et bøvl det hele. Men jeg havde faktisk lidt ledig vægplads tilbage - læg mærke til jeg skriver "havde", for nu er de også "pladet" til!

Godt nok gik der lidt tid fra indkøb af plader til montering af stof og derefter til ophængning... og det har Miss May virkelig nydt. Sådan en gang blød masonit er super god at klatre op i!!


Sådan ser den ene nye væg ud nu - super dårligt lys, men det giver alligevel en idé om konceptet.


Maria 
- der stadig hænger med r.... i vandskorpen!

PS: Undlad venligst skrive at, at jeg er heldig at have en "handyman". Her hos os er det et skældsord for en mand, der tror han kan noget med værktøj, træ, maling og skruer/søm, men faktisk bare laver klamp! Og lige det laver manden min aldrig... hm... og da heller ikke jeg... hm...

1 kommentar:

Lis sagde ...

Uanset, så er det da godt at han kan bruge værktøjet, eller hjælpe dig med at "du" kan sætte det op på væggen.

Kh. Lis