lørdag den 8. oktober 2011

Tøse shopping!

Idag har Julie og jeg været på den helt store hyggelige tøsetur. Først i IKEA efter ... ja, alt muligt, men vigtigst var flere af deres geniale hvide kasser til mit lapperi og så "faldt" der også en ny lampe i posen til mig!
Den giver godt bredt og skarpt lys, så jeg kan sidde i min flyderstol og sy!

Den minder sådan lidt om de første robotter... super skøn og 1000 kringelkroge at støve af!

Bagefter gik turen i stof og stil efter opmækningspenne til mig og 5 skæreblade til Henriette (non-blogger). Sidst Henriette og jeg var sammen (en uge siden) kunne jeg næsten høre hvordan skærebladet måtte kæmpe sig en ret hård kamp gennem stoffer...

Og så kørte blien lige ud til Helene Juul... Der var en enkelt kunde i butikken, da vi kom og bagefter var der god tid til at snakke, kigge, snuse... Det er over en uge siden jeg sidst har været der, så jeg havde næsten "hjemve"! For at bøde på det, tog jeg lidt af butikken med mig hjem!

To lækre Jelly Rolls.
Jeg har selv pakket dem ud af for 14 dage siden og har måske også haft en lille finger med i spillet, da disse spraglede stoffer blev valgt. Der er tilhørende metervarer, men da jeg ikke ved, hvad jeg skal sy af sagerne, må det lige vente lidt!

Så havde Helene også fået disse "Frosted Donut" 1 og 2 hjem. Det er super kvalitets sytråd til applikation og i hele 72 forskellige nuancer. Vild luksus, men jeg har set og læst ros om disse rundt om på nettet meget længe, så nu hvor muligheden var der, måtte jeg også eje dem!

3 nye blade... de taler jo næsten for sig selv... og jeg har endnu ikke kigget i nogen af dem!

Men det bedste af det hele var næsten, at mens vi to tøser hyggede os med shopping (Jakob var på spejderlejr), gik min mor og manden min derhjemme og gjorde hovedrent! Faktisk kom min mor allerede i går morges og vi brugte sammen hele dagen på at ordne og gøre rent i mit lapperi. Så nu er der lys, luft og ikke mindst plads! Vidunderligt!!!

Maria 

4 kommentarer:

Pia Merete sagde ...

Jeg har selv købt frosted donut I fra USA for et par måneder siden, også fordi jeg har hørt godt om dem fra dygtige quiltere rundt om i verden...

Jeg er også glad for dem, men har dog heller ikke prøvet andet, da jeg er i gang med mit allerførste applikationsprojekt Roseville Album. Jeg er spændt på, hvad du siger til dem. Måske jeg også skal investere i Frosted Bonut II!

Helene Juul sagde ...

Joh, jeg tror også du sad ved siden af og kraftig opfordrede mig til at købe både "Medow Friends" og "Summerhouse" kollektionen ;-)
Jeg gjorde i allefald store øjne, da jeg pakkede dem om. Der stod Maria med store bogstaver over alle disse pink og lime farvede stoffer. Nu er jeg bare spændt på at se, hvad du finder på med dem.

Fru Larsen sagde ...

Hvor heldig kan man lige være - tøsedag/shopping og "hjemmeservice" - så var der vel også hjemmebag og aftensmad klar da du kom hjem :)
Håber du nød det!

Lotte sagde ...

Det ligner en god indbringende dag - og man finder altid noget godt i Ikea :)