tirsdag den 20. juli 2010

Designudfordring 2010

Igen i år har jeg meldt mig til "Design Udfordring" hos Helenen Juul. Rammerne er som sidste år: Vi får 3 stykker stof hver måned og må højst tilsætte 4 selv, der følger beskrivelse med af hvad der skal syes og måske også størrelse (i denne måned er det noget med en større stjerneblok og så nogle mindre blokke). Sidste år var der lagt op til en medaljon quilt - i år er det en Puzzlequilt.

I dag har jeg fuldet og skåret stof til min stjerneblok. Den er jo hemmelig indtil videre, men stoffet må I gerne se.

De to øverste stykker er fra pakke 1 - Bruuun!!! Det er jo ikke lige min farve vel?! Men tyrkis og pink kan jo råbe selv det mest brune stof op! Det 3. stykke stof er helt uden for kategori (jeg er Tour freak)... så det aner jeg ikke, hvad jeg skal stille op med! Tror jeg skære det i nogle mindre stykker!
Jeg har besluttet, at der ikke må komme nogle lyse stoffer/muslin i denne udfordring, men at jeg må bruge bali som det rolige indsalg. Hvorfor gøre det for nemt for sig selv?

Og nej, min udfordringsquilt fra sidste år er ikke færdig endnu. Men, det bliver den inden træf, for jeg har meldt den til medlemsudestillingen. Godt så Maria - se at komme igang!

Maria

7 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Ja, jeg siger bare: God arbejdslyst! Den er da svær - med de farver. Pyh ha. Næsten lige så slemt som varmen.

Kari sagde ...

Hej Maria
Jeg har det næsten lige som dig med brunt, men kan godt lide dem, vi har fået. Er ikke nået til planlægningen endnu.

Helene Juul sagde ...

Og hvad er der så i vejen med brunt om jeg må spørge!?!?! Det er jo Kaffe-farver ;-)
I er sgu' da ikke nemme at gøre tilfredse ;-)
Nej, spøg til side. Jeg ved, at brunt (som i virkeligheden ikke er en farve) kan være en udfordring for mange ... men det er jo netop også det, som legen går ud på ... I skal udfordres. Og så synes jeg da, at jeg har været ret så sød ved jer, ved at give jer et stof, der indeholder MANGE andre FINE farver at tage udspring i.
God arbejdslyst. Glæder mig til at se, hvad du og andre finder på.

Anonym sagde ...

Jeg kiggede osse på den udfordring og blev ret hurtig enig med mig selv om at da jeg ikke kan lide brunt så ville jeg heller få det syet, så jeg sprang over at deltage i den udfordring.

Men spændt på at se hvordan du kommer om ved de brune stoffer ;-)

Hilsner
Lone

Karinas Blog sagde ...

Giver maria ret ang stoffet....selvom jeg godt ka' li brunt.....men men men.....det 3. stykke stof fra 1. pakke, se DET er en udfordring.....spændende....*S*

Pia sagde ...

Udenfor kategori !!!
Det har da de skønneste Pennsylvania farver, det er helt klart min favorit i pakke 1 ...

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Maria, jeg går som katten om den varme grød om mine stoffer til udfordringen ;-). Jeg må nok snarest en tur i den lokale pw butik og finde nogle stoffer som kan matche. Kan mærke jeg har brug for noget mere at arbejde med. Du har valgt nogle lækre stoffer og hvilken ekstra udfordring du har stillet dig selv med ikke at anvende lyse stoffer/muslin. Jeg pønsede på, at min udfordring skulle være, at de lyse SKULLE tages fra lagret ;-).