torsdag den 1. juli 2010

Bare en enkelt!

Søndagens fødselar har en sød lillesøster... så også lige en boks til hende.


Min mor undre sig ofte højlydt over, hvordan jeg dog overhovedet kan få lavet noget, med det rod jeg har især på mit skærebord. Det er tydeligvis ikke noget problem for mig... men set sådan lidt "udefra" forstår jeg egentlig godt hendes forundring. Det med at rydde op er ikke lige det, der kommer først her hos mig. Efter et endt projekt lægger jeg 95% på plads og stabler så de sidste 5%... og det giver så ret hurtigt den flot produktive bunke som ses på billedet. Dagligt tænker jeg:"Nu rydder jeg op" og gør det også, men jo ikke i bund vel? Så hellere sy et eller andet...


Andre steder har jeg en skræmmende (for mig altså) orden, som i skuffen med de enstra ruller BST tråd. Fabrikken er gået konkurs og jeg har været så heldig at købe mig et pænt lager til 15 kr rullen.


Ser det ikke bare lækkert ud???

Maria

4 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Min mand syn's også jeg er et ustyrligt rodehoved. Jeg bruger lidt samme princip som du. Jeg håber ikke min mor kan se rodet , deroppefra hvor hun er nu, så ville hun kommentere det.

HEKSEN sagde ...

NB. Bruger du "metermålslynlåse" eller almindelige til boxene?

Lenesquilt sagde ...

Hvor er du dygtig til at rydde op, hos mig er det lige omvendt, jeg rydder 5% væk, og resten får bare lov til at sejle rundt.

Bedstes Patchwork sagde ...

Du har været super flittig må jeg sige, nogen flotte tasker du har fået lavet og som altid søde sybokse.
Hmmm...jeg har det på samme måde som du, noget bliver ryddet væk, men det meste bliver liggende, så skærepladsen bliver mindre og mindre og så må der en oprydning til.