fredag den 2. juli 2010

Dårlige farver tak!

Det er lidt underligt at gå i forretninger og spørge, om de har nogle "dårlige" farver, men til sidst gav mine anstrengelser alligevel pote. 12 "dårlige" farver for en 10,-.
Det er den type Wenche bruger til at farvelægge broderusk og det havde jeg lige sådan lyst til at prøve. Resultatet er blevet godt, men er ikke helt færdigt endnu.


Jeg har de sidste dage fået en del dejlige spørgsmål...
Jeg bruger thermolam i tasker/punge
Der er 2" (5 cm) forskel på mine bokse
Mønsteret på den stribede/pink taske er mit eget... men kommer her senere på sommeren

Og så det med ophavsret...
For ikke så længe siden besøgte jeg en (for mig) ny blog. Til stor undren så jeg der mit billede af et tæppe jeg har syet. ØV! Jeg fik lige en underlig følelse i maven der!

Jeg deler gerne ud af mine skøre idéer, min viden og kunnen, men hvis du ønsker at "låne" noget her fra min blog, så husk at spørge!!!

Maria

6 kommentarer:

Lone's Andet Univers sagde ...

Hej Maria
Ja det er ikke sjovt når andre stjæler vores billeder - Derfor har jeg selv sat advarsel på når nogen prøver at højreklikke på billedet, så er de advaret på forhånd inden de får det i stort format, og alligevel kan stjæle det... ;o) trist med sandt.
Jeg kan se det er farvekridt du har købt!og ikke blyanter! Jeg har købt farveblyanter, så der der bedre styr på præcisionen når du skal farvelægge noget.
Det er da underligt at alle kun vil købe de dårlige farver!!! Det forstår jeg ikke altså!
Jeg har købt nogen fra Staedtler. De er ergonomiske udformet og har en beskyttelses kerne om selve farvestiften i midten så de ikke knækker. Men de er dyre og det er kvalitet, i stedet for at ærge sig over at det ikke blir de farver som du forventer at få frem.
Pris: 120,- kr for 24 farver. Men de er det værd for de holder i lang tid - Det gør farvekridt ikke.
Bare lige et lille pip fra mig...
Ha en skøn Weekend i varmen

Pia sagde ...

Jeg skal vist lige en tur omkring Viby Centret :-)

Karinas Blog sagde ...

Men "smelter" disse farveblyanter på samme måde som farvestifterne gør ??

Lone's Andet Univers sagde ...

Hej Hej igen
jeg kan kun sige at jeg har brugt farvekridt En' gang og det blir noget "fedtet" noget at se på, og det kan faktisk godt klumpe lidt osse - men det er jo smag og behag hvad man har lyst til at bruge. Jeg personligt ville aldrig bruge farvekridt. Men prøv jer frem med hvad i synes der er bedst at bruge.
i kan jo bare afprøve begge dele.
Mange hilsner Lone

Yvonne sagde ...

Jeg er enig med dig, at det giver et sug i maven at se sine designs på andres hjemmesider. Alle mine blokke ligger på diverse europæiske og oversøiske hjemmesider, hvor de enten ligger som direkte kopier eller er tegnet om til andres design. Jeg har lært så meget, at hvis man ikke vil kopieres, så skal man ikke lægge det på nettet. Hvis du går ind og søger på Picasa i billeder - f.eks. quilting eller Tilda, så vælter det ud med indscannede bøger - både danske og udenlandske og det kan ikke stoppes. Det er skide synd for dem som gør noget for andre, men sådan er livet desværre. Op med humøret og få syglæden tilbage - knus Yvonne

Helle sagde ...

Sålænge dem der har billeder af ens ting på deres blog, fortæller at det er lånt og angiver link til den oprindelige side, så har jeg det fint og de behøver ikke spørge mig.

Men hvis nogle bare viser det uden at fortælle hvem der har syet det, ville jeg da også blive ret så sur!

Knus, Helle