onsdag den 24. marts 2010

Metamorfose!

Ok, jeg er absolut "skadet" af at have hørt alle Arne Dahl's krimier om A-gruppen og metamorfoser er et af hans yndlings ord. Godt der findes en synonymordbog på nettet - altså der er tale om en forvandling.


Nu er det sådan, at jeg jo ikke kan vise forvandlingen her, men jeg kan vise hvad det er, der har afstedkommet den... nemlig at pappet nu er pillet ud af min Harmoni! Næste punkt er første og smalle kant... gad vide hvornår det bliver?Sidste uge bød også på endnu to bløde sybokse. Den rød/grønne med stormønstret krop har vores Bedste fået i fødselsdagagave. Den er syet, så den passer til det patchworksæt hun fik i sommers.

Den lilla/grønne skal fyldes med påskelækkerier og så skal Julie have den med i skole på fredag. En af de lærere hun har haft i dette skoleår har sidste dag fredag og så skal der jo en lille gave til.

Maria

5 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Jeg glæder mig til at se den færdige Harmoni, men man må vel væbne sig med tålmodighed ;o)
Flotte sybokse du har fået lavet, den bliver læreren da helt vild med.

Lene sagde ...

Ja de sybokse er også søde, jeg glæder mig til at vi skal sy dem i næste måned.

Anja - Kagegalleriet sagde ...

Jeg vil også være med til at sy søde sybokse !! :-) De er så fede, og jeg mangler lige sådan en lille fin en til div. småting i tasken.

Sjovt du netop skriver om Arne Dahl. Jeg er lige begyndt på 1. (lyd)bog. Har dog ikke mødt ordet endnu, men det kommer jo nok.

Knus Anja

Lene sagde ...

Uha Anja, jeg kan se listen bliver længerer og længerer, det bliver vist en lang uge.
Knus Lene

Anja - Kagegalleriet sagde ...

Lene - jeg lærte jo på syweekenden i Veng, at når man syr er det tidligt op og sent i seng, krydret med lidt mad og et par grineflip i ny og næ, så lange sy-ønskelister kan vel ikke skræmme os :-)