tirsdag den 30. marts 2010

OPAM i marts - nu med sneak peek

Jeg kan jo godt se, at det mest er blevet til bløde sybokse her i marts...  8 stykker i alt. Og så er det  jo det med hemmeligheder, som bliver syet, men som ikke kan vises. Et mindre tæppe og to applikerede "dimser"... Kommer tid kommer billeder... men det er altså lang tid til. Og så alliegvel, to sneak peek kan det godt blive til!  Læg lige mæske til hvor lækkert knaphulsstingene ligger på billedet til højre... det er syet med tidligere omtalte super lækre tråd!                                          

Idag har jeg være hos Karina og "Damerne" i Middelfart. En skøn eftermiddag der bød på megen snak og rigtig flotte og meget forskellige Harmonier. Men ingen billeder her (desværre Hanne, du må vente endnu en stund!), for på KarMa Quilt er det nu muligt at downloade BOM pakke 1-5, og da det jo er en "hemmelig" BOM, kommer der ingen billeder af Harmoni'er foreløbigt!

Men så kan jeg da vise et helt andet billede...


Karina og jeg indtog vores aftansmad på en Café Razz. For at trække tiden inden vi skulle gå igen (og jeg skulle vende snuden mod jylland) besluttede vi os for en lille dessert... Det med lille ved jeg ikke, men den var præcis lige så lækker og klistret som den ser ud, og den medfølgende softice en absolut nødvendighed for at få glid i sagerne.

Imorgen følger billeder af skønne stoffer jeg "kom til" at købe!

Maria

3 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Hold da op den ser lækker ud den kage...mums..
ØV...til billeder af Harmonien, men jeg må jo så STADIG væbne mig med tålmodighed ;o) så må jeg jo nøjes med et snarligt kig på dine indkøbte stoffer

Pia sagde ...

Og den synes du så lige vi andre skulle se til morgenkaffen :-)

Berit sagde ...

Hold da K... det ser godt ud UHM!!!