lørdag den 13. marts 2010

Dobblet op

Jeg har fået en hel del forespørgsler på mønster/vejledning på bløde sybokse. Det kan jeg ikke give, da mønsteret er Lise Bergenes og bogen "Lapper stort og smått" som mønsteret er i, er udsolgt fra forlaget. Og så er godt råd jo dyre eller er de? Nej, faktisk ikke denne ene gang!

Helt tilfældigt havde jeg bestilt denne bog på biblioteket for laang tid siden. I bogen er stort set - om ikke -alle mønstre fra den anden bog og dermed også mønsteret på "Blød syboks". Og så en hel masse andre mønstre.

Den kan købes her for 90 kr og det er incl. porto! Jeg køber stort set alle mine engelske/amerikanske/japanske patchworkbøger her og det fungere upåklageligt!

Maria - der er noget brugt oven på en super godt kursus!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt, Maria. Nu har jeg bestilt bogen hos amazon - jeg havde faktisk tænkt på, om din fine sybox kunne være i denne bog. Super dejligt - så nu må jeg bare have tålmodighed med posten i den nærmeste tid.
God undervisningsdag.
Knus fra Kirsten.

søster mig sagde ...

Der var du heldig kirsten, jeg er i den situation at jeg ikke kan fatte hvordan man gør. Eller for at sige på en anden måde, hvordan betaler man.
Dejlig blog du har Maria og rigtig gode henvisninger du kommer med.
Susan

Kari sagde ...

Tak for et rigtigt godt kursus, jeg var også noget brugt bagefter, men orkede da lige at bestille bogen. Den er dog ikke nået frem endnu, så jeg venter spændt.