mandag den 29. marts 2010

Hvordan ser giraffen ud?

Ja, det er så mig der er giraffen! Idag har jeg besluttet mig for, at sætte et lille billede af mig selv her på bloggen. Jeg ved, at der allerede er rigtig mange der har selvportrætter her i blogland, men af en eller anden grund har jeg ikke rigtig haft lyst. Tror faktisk jeg har følt mig lidt anonym uden billede... hvilket jo er ret så skørt, min blog taget i betragtning. Så nu har jeg besluttet at hive hovedet op af busken!

Imorgen skal jeg også være giraf! Jeg skal nemlig en tur til Middelfart og mødes med Karina!!! Karina har et hold på aftenskolen, hvor de fleste har syet vores Harmoni, og disse "Damer" (som de hedder i daglig tale os imellem) skal så imorgen har lov at møde giraffen. Og jeg skal se intet mindre end 10 Harmoni'er! Se det er bare vildt og jeg glæder mig som et lille barn!

Og derfor slutter jeg også nu, for på mit stuegulv ligger min Harmoni med kanter lagt op og jeg forsøget at beslutte mig for, hvordan disse skal se ud... og jeg kan ikke rigtig bestemme mig. Men da jeg jo ikke har lyst til at komme til Damerne imorgen med et samlesæt, må jeg snart tage en beslutning!

Maria

5 kommentarer:

Berit sagde ...

Det er da en nydelig giraf der sidder der i hjørnet:)

Bedstes Patchwork sagde ...

Det er også længe siden jeg har set sådan en sød Giraf ;o)

Jeg venter i spænding på at se den færdige Harmoni.knus

Birgits Puslerier sagde ...

Ja der var da bestemt ikke grund til at du sad der bag 'skærmen' hvor vi ikke kunne se dig. Du er da den kønneste giraf jeg nogen sinde har set, det kan jeg med sikkerhed sige :o)

Helene Juul sagde ...

Jeg kan kun give de andre ret ... sikke en sød giraf - og fotografen bliver glad for at høre, at du kunne bruge billedet.
knus

Lene sagde ...

Sød men korthalset giraf.
Knus