lørdag den 10. januar 2009

Udsalg!!!


I dag har jeg været på udsalg i Butik Himmelblå sammen med ret så mange andre quiltere! Vi stod skulder mod skulder og stof på rulle gik venligt fra hånd til hånd indtil der ikke var mere tilbage. Jeg kom efter ét bestemt stof og fik fat på mine 2 m! De skal bruges til en taske syet på snor, så nu er den hjemme. Ellers blev det blot til 4 m stof mere og en enkelt bog - og lidt snak!

Efter i aftes at have fundet nogle flere gratis BOM, har jeg besluttet at lave en liste med disse ude i venstre side - det er bare med at komme igang, der er masset at komme efter. En hel del er med stitchery, men der er pæn variation i designet. God fornøjelse med det!

Uha, det er så længe siden jeg har siddet ved min symaskine (den skal lige graves frem først...), men i aften eller i morgen skal det være. Jeg bare savner at sidde der med et (nyt) projekt og en god lydbog direkte downloadet til comupteren fra Netlydbog. Hvis det lyder som noget for dig, så tjek på siden om din kommuen også er med i projektet. Det kan varmt anbefales!

Maria

2 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det er nogle fine stoffer du har fået købt hvad mon de skal bruges til ?????
Det er også nogle fine frie BOM`s du har fundet, det er lidt for enhver smag. Knus

Helle Sejten sagde ...

Skønne stoffer du har købt og dejligt at se du også er med på de frie BOMs. Tak for din henvendelse på min blog og tak for linket. Har selv også lige købt en smadder god bog der hedder the quilters and patchworkers stitch bible. Den er virkelig god og hjalp mig gennem min første stitchery.
Knus, Helle