fredag den 9. januar 2009

Lille bitte jubilæum...

I disse dage er det 3 år siden jeg begyndte at sy patchwork. Jeg sad lige forleden sammen med min mor og mindedes vores lille tøsetur til Søndervig (4 dage), som vi var på for netop tre år siden, hvor jeg syede min første nålepude. Det er godt nok mange projekter siden! Det var noget af et lykketræf at jeg overhovedet "fandt" patchworken og idag ved jeg ikke hvad jeg skulle have gjort uden! Det er jo til mange X daglig glæde!!!

Nu vil den opmærksomme læser (Lene!) måske tænke, at jeg da er noget frisk sådan at melde mig til "One Project a month Challange", når jeg jo stadig har noget tilbage fra Finn´s udfordring 2008...
Men faktisk er det kun håndsyningen af en lukkekant, omend der er laaaangt rundt!

Men mit 5. projekt fik jeg faktisk færdigt nytårs aften, billedet kommer bare først nu. Det er en BOM fra Quilt My Design. Jeg startede på den på et applikationskursus med Linette (QMD) og blev bare helt bidt af det. Det var skønt at sidde med og da alle blokkene var færdige, fik jeg straks syet dem sammen med kanter og det hele, quiltet i hånden og syet lullekanten på, men så skulle der jo også påhæng på og ..... en UFO var født. Lyder der bekendt???

Nå, men nu skal det bare op at hænge, for jeg er simpelthen vild med det!

For større billede, bare klik på det. Måler 30 x 30 " / 77 x 77 cm.

Jeg har fundet nogle gratis BOM 2009 igår, dem kommer der noget om senere!

Maria

5 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det er blevet rigtig flot dit tæppe, det lyder meget bekendt med monteringen, det halter også lidt med det hos mig, det er aldrig så spændende som at sy det. knus

Lene sagde ...

Nå ja, det kunne jeg måske, men jeg skulle da nødigt snakke. Hos mig vokser stakker af UFOer, med ufattelig hast, hvis de stod der med en rater, uha, de bøder jeg ville få;-). I 2009 skal jeg tage mig sammen, måske jeg hopper den samme som Pia, en om måneden. Dit billede er maget flot, hvis du bliver træt at det, kender jeg en aftager.
Knus

ingedk sagde ...

Det er et sødt tæppe- lige til at blive i sommerhumør af.
Godt design og flot syet

Helle Sejten sagde ...

Det er virkelig et smukt tæppe du har syet - klart du er vild med det - meget flot applikeret.
Knus, Helle

hannekludekone sagde ...

Den er da helt utroligt sød!