onsdag den 14. januar 2009

Amok Mokka

Tja, så kom der endnu en dejlig stofpakke til mig. Nu kan man jo foranlediges til at tro, at jeg hele tiden bestiller stof over nettet, men det gør jeg faktisk ikke... Det kommer gerne i bølger og nu er denne bølge så løbet ud i sandet. Men hvor var det dejligt at gå og vente på og da det meste er indkøbt til allerede planlagte projekter skal det ikke få lov at blive aet ret længe! Nu glæder det bare om at komme i gang med (og afslutte) disse projekter inden nye idéer kommer og overhaler inden om!


Så er der jo lige det med min lille nye lyserøde ven. Jeg har faktisk allerede en lille fin mp3 afspiller, men den kan ikke afspille DRM 9 eller 10 format. DRM står for... tja det kan jeg så ikke lige huske, men der gør, at det man downloader bliver inaktiveret efter 30 dage. Det er det format som vores folkebiblioteker bruger til at beskytte de lydbøger man kan downloade og det sikrer at man ikke beholder bogen efter brug. Det betyder også at man ikke skal huske at "aflevere" det lånte, det sørger DRM for. Det er ikke alle mp3 afspillere der kan arbejde med dette format, men denne kan, så derfor blev det mit valg - sammen med skærmen og de 4 GB. Farven... ja, den er da skøn - lidt princesse er man vel altid!
Mere om sagen kan findes her og jeg har købt sagen (incl. en oplader til almindelig stikkontakt) her.

Maria

2 kommentarer:

Lilly sagde ...

Hello Maria...Thank you for your visit to my blog. I feel relieved to not be making that quilt. It was beautiful I agree, but too much time involved. I love the fabrics on this post. Don't know what you are planning to make with them, but they are beautiful. Have fun with them. TTFN........Lilly

Louann sagde ...

Thanks for stopping by my blog. I love the fabric in your post.