søndag den 28. februar 2010

Debat og spørgsmål.

Først tusind tak til alle Jer, der har givet Jeres mening tilkende til mit forrige indlæg. Det er skønt at høre, at der er plads til os alle og at jeg har sat nogle tanker i gang hos nogen. Også hos mig selv naturligvis...

For snart længe siden, sagde jeg til Karina, at jeg måske ville quilte min Harmoni på maskine. Så kom hun ellers lige op af stolen... Det kunne jeg da ikke mene, når jeg nu havde syet i hånden...!!!
Eftersom jeg endnu ikke sidder med den færdige top i hænderne, ved jeg ikke, hvad det ender med... Men noget godt, det er jeg sikker på!

Men, men, men så kom der altså lige noget andet op i mig... nemlig at jeg bestemt ikke - som Karina - kunne finde på at sy mine applikationer på maskine til et håndsyet tæppe!!! Hvor kom den så lige fra, Maria???

Enden på denne debat må vel blive, at vi hver især har nogle præferencer, som vi helt personligt arbejder efter. Men at det vigtigste er, at vi nyder legen, porcessen, arbejdet, meditationen og resultatet og har stor respekt for både egne og andres store arbejder!

Nu til noget helt andet!
Nogle af Jer, der læser med her, stiller mig ind imellem et spørgsmål i en kommentar og det er jeg bare en skovl til at få svaret på!!! Andre går mere radikalt til værks og skriver en mail, og se sidder jeg ligesom lidt mere i saksen.
Men nu vil jeg så holde et lille opsamlingsheat:
  • Ja, når jeg bruger plast/klar voksdug i nogle projekter er det den billige fra Jysk. I dag er det endda lykkedes mig at sy en Blød Syboks i klar voksdug.
  • Karinas toilettaske er syet over en grundmodel jeg har fundet i denne bog. Jeg har så bare broderet videre på modellen til den passede mig.
  • Så var der et spørgsmål på mønstre...                                                                                             Jeg bestræber mig på, at henvise til enten mønster eller patchworkbog når jeg bruger det - men det lykkes jo ikke altid. Dog langt de fleste ting jeg laver er i "eget design". Jeg har et hoved der spytter den ene idé  efter den anden ud og jeg forsøger forgæves at følge med...  Hvis du bliver nysgerrig eller inspireret og kunne have lyst til at sy noget lignende, kan du altid sende du mig en mail og jeg deler/hjælper, hvis jeg kan!
Så til sidst et enkelt spørgsmål fra mig... Ofte når jeg sidder med en teknik/lineal eller lign. tænker jeg, at det kunne jeg da lige lave en vejledning/tutorial over og lægge her på bloggen. Har også nogle billedserier liggende i computeren allerede...men er ikke kommet videre. Så spørgsmålet er, om det har nogen interesse... om nogen mon vil gøre brug af det??? Lad mig høre!

Maria

Her til allersidst en lille service meddelelse til Veng pigerne.
Efter at have siddet og se DR2 tema om... (nej ikke helt passende her på bloggen vel?!) med bla. Jørgen Leth,  kom jeg til at tænke på, at der er kommet en tilføjelse til historien om min udsigt! Efter ophængning af et lagen (ikke hos mig altså), er jeg nu indbudt til skyggespil og det overlader unægteligt mere til fantasien... Så nu tror jeg, der er FOD på det! Knus Maria

2 kommentarer:

Anna sagde ...

Det är alltid kul med tutorials, oavsett om man använder dem eller inte. Något nytt snappar man alltid upp.
Jag har också några bildserier liggande, någon dag ska det väl bli färdigt för publicering.

Lenesquilt sagde ...

Lad nu bare være søde, du er sååååååå træt af det lagen;-).

Tips, ideer og vejledninger kan man da altid bruge, så bare kom med dem.

Knus Lene