lørdag den 13. august 2011

Design Udfordring 2011

Så er legen i gang igen og jeg elsker det! Stofferne denne gang er dels 1930´stoffer (som jeg har en forkærlighed for) og en serie der hedder "It's a Hoot" fra Moda designet af MoMo. En spændende kombination som jeg rigtig glæder mig til at arbejde med!

Sidste år satte jeg nogle ekstra udfordringer for mig selv ex. at jeg ikke måtte bruge en lys bundfarve... I år vil jeg forsøge "blot" følge Helene Juuls retningslinjer og det har allerede i første pakke vist sig at være svært nok! Eller også var jeg bare kommet til at pakke min hjerne ned i kufferten, inden jeg planlagde de DU applikationsblokke, jeg skulle have med på ferie.

Retningslinjerne siger: Brug noget af alle de udleverede stoffer, tilsæt max 4 nye stoffer, et stof skal være gennemgående i alle måneders udfordringer og brug et ensfarvet stof i alle måneders udfordringer. Det ensfarvede kan være det gennemgående, men det behøver det ikke.

Godt, så jeg pakkede glad diverse stoffer og papper ned... og i sommerhuset blev det yderst tydeligt for mig, at jeg lige havde glemt det med de "max.4 stoffer", for jeg havde i alt brugt 9 stoffer ud over de udleverede! Så det kunne jeg ikke lige få syet på ferien. Men i går blev jeg færdig og her er mine blokke.


Nu har jeg godt nok lige skrevet, at jeg ikke vil give mig selv "ekstra" udfordringer i år, men nu kan jeg se, at det har jeg faktsik alligevel gjort. Den ene er, at jeg vil forsøgt at lave alle blokkene i 1930'er look (a like) og den anden er, at jeg vil lave "runde" blokke hver måned, hvis det er muligt ift. udfordringen.
.
Faktsik er de to såkaldte runde blokke ikke helt færdige, da de her på billedet ikke er applikeret på bundstoffet, men blot limet fast.


Jeg er bare vild med "Roxanes Glue-Baste-It". Det er genialt! Nu sidder delene fint fast og jeg kan applikere, når det passer mig!


Og nu har jeg så lagt de små grå i blød for at løse denne måneds udfordring!

Maria

5 kommentarer:

Marie sagde ...

Ja - vi har løst dem forskelligt, men hold da op hvor er vores to løsninger egentlig ens hvad angår tilsætning af ekstra stof. Du har også meget hvidt og en meget markant gul, så de harmonerer ret godt sammen! Jeg glæder mig til at se den næste pakke, kan du ikke lægge et billede af stofferne på og evt. angive opgaven, så jeg kan begynde at tænke? Please... Og ja, jeg kommer til træffet om lørdagen!

Marianne sagde ...

hej Maria

er heeelt vild med din løsning
4 meget smukke blokke :o)
kram♥

Bedstes Patchwork sagde ...

Fine blokke du har lavet og fine stoffer du har tilsat.

Gitte Møldrup sagde ...

Flotte blokke du har fået syet.
Glæder mig til at følge med videre på side linien

Rent Bord sagde ...

Det ser rigtig godt ud,dejlig sammen sætning af stoffer, glæder mig til at følge denne udfordring.

Kh.Dorthe