mandag den 1. august 2011

1150 g!


Sig goddag til Miss May!


Hvad skal man med et legestativ, når der findes et lapperi, der ser ud som vanligt (altså bunke på bunke, poser, huler, rør...) og man så kan tage sig en dejlig lur midt i det hele, når man bliver træt?Maria

PS: Har længe i mit stille sind tænkt, at de bloggere der gang på gang viser billeder af deres "verdens-mest-fantastiske-vidunderlige-kræ" var lige lovlig langt ude - men tror jeg melder mig ind i klubben nu! Har i hvert fald lavet en etikette på Miss May!!! Hallo hvor går det hurtigt ned af bakke her!

16 kommentarer:

Cille sagde ...

Det kan hurtigt gå ned af bakke... men det er klart med sådan en sød kat du har :)

Bedstes Patchwork sagde ...

Tillykke med at i har fået kat, hvor er hun bare nuser den lille Miss May, hende skal i nok få megen glæde af både børn og voksne.
Jeg er sikker på der vil komme en masse søde foto`s af hende fremover på din blog.

Inge sagde ...

Nåååååååå hun er da ikke til at stå for.
Tillykke med Miss May, og velkommen i klubben for dyre elsker.
Tro mig....i vil få mange sjove/hyggelige stunder med Miss May.
Glæder mig til at følge hende og se flere fotos.

Knus fra Inge

Camilla WP sagde ...

Hun er dejlig!

Berit sagde ...

Hun er da så sød, og hun er faldet godt til i stof bunkerne. Herligt.

Leneslines sagde ...

Så søøøt! Kan ikke ha katt selv, kun til låns nå og da, så jeg lever på bilder av andres katter:)

Helene Juul sagde ...

Tillykke med din nye status af "katte-mor". Selvfølgelig skal du vise masser af billeder frem af hende. Har du lagt mærke til, hvor mange quiltere, der har kat? Der er noget med stof, lapper og katte, der bare går så godt sammen.

Helle Sejten sagde ...

Hæ hæ...velkommen i klubben :-) Hun er pragtfuld og glæder mig til at fælge hende på bloggen. Ja, man er ikke en rigtig quilter uden at have en kat - så tillykke med det :-)
Knus, Helle
lykkelig ejer til Miss Mathilde

Marie sagde ...

Nej - det er da ikke ned af bakke - det er da op - op i klubben af os kæledyrsejere, der slet ikke kunne forestille os at være dem foruden! (At Miss May så er en kat, det må jeg jo bære over med... vi er så plaget af vores naboers katte, der synes at VORES biler og VORES brændestabel og VORES blomsterbede er de bedste steder at opholde sig. Men de fortrækker, når muskelhunden bliver lukket ud...)

Fru Larsen sagde ...

Du har da ret hun er "verdens-mest-fantastiske-vidunderlige-kræ". Hvor er hun sød, jeg elsker katte. Har selv to af slagsen, og ja, jeg viser da også til tider nogle skønne fotos af dem på min blog, kan simpelthen ikke lade være :))Velkommen til klubben for katteejere :))

sunny sagde ...

She's adorable!

Clemme/Trine sagde ...

Hun er da også super kær :)

Camilla sagde ...

Hvor er hun bare skøn!!Bliver sjovt at høre, om der bliver en fredelig kamp i lapperiet ;)

grymerspalet sagde ...

Til lykke med den yndige Miss May. Vores Sille er nu 10 mdr. - vi er så glade for den. Lige nu sover den trygt inde på vor seng med det håndquiltede tæppe, der er dejligt køligt. Men den nyder også mit syrum meget - der er mange opdagelser for en mis.
Held og lykke med den.
Knus Kirsten.

LeKaQuilt sagde ...

Så fantastisk nydelig :o)
Du kommer til å kose deg glugg som kattemamma!
Og det beste med slike småtasser er at de elsker symaskindur og holder deg gjerne med selskap på syrommet..... men allerhelst inn i teppet du holder på å quilte på.... lol......

Kari sagde ...

Nej, hvor er den nuser.