fredag den 3. september 2010

Design Udfordring 2010

Langt om længe har jeg fået min stjerneblok færdig. Den er syet over pap - super hyggeligt, men også lidt tidskrævende. Dog ikke mere end at jeg er begyndt på en af blokkene i 2. pakke over pap også!


Resten af pakke 1 er (ok jeg er jo ikke færdig )- bliver syet på maskine. 3 blokke af hver stof/farve 
variation.


Og se, jeg har brugt stoffet "helt uden for kategori" - det gule med krummelurer. Det er altså ikke lige mig, men desto større bliver udfordringen jo!

Næste omgang skal være i disse stoffer.


Hvad jeg ellers skal bruge, har jeg ikke fundet ud af endnu. Men der skal være lidt pang... eller meget måske. "Desværre" kan jeg ikke komme til vores næste design-lørdag, da jeg skal en tur ned til Vejle Quilters og undervise i dette tæppe. Med det er mindst lige så godt, så jeg overlever snildt!

Maria

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

hej Maria

super flot blok til design udfordringen- men kan da godt se at der mangler lidt pang/glade farver men er ikke i tvivl om at det skal du nok få med...
mht. til håndsyning så er det bare super hyggeligt men også tidskrævende,
synes selv at mine projekter får mere sjæl når det er håndsyet.. synes håndsyning kræver hånd quilt
:)
bare min mening - dine projekter ender altid med at blive super flotte uanset hvordan de bliver fremstillet :)
go dag marianne

Bedstes Patchwork sagde ...

Din stjerne er blevet rigtig flot, jeg har valgt at sy på maskine til dette tæppe, da jeg har så meget andet i gang, ja pakke to`s stoffer er også en udfordring ;-)

Kari sagde ...

Hvor er din stjerne blevet flot.

Else Marie sagde ...

Øv jeg har ikke set du havde kursus i Vejle, tæppet du skal undervise i har bare spøgt i længe. Og så ville jeg også gerne have mødt dig, din stil tiltaler mig. Nå men jeg finder måske et andet kursus hvor du underviser.
Stjernen er blevet rigtig flot.
fortsat god søndag.