tirsdag den 22. maj 2012

Små indkøb...

Jeg har, hver gang jeg har været på Træf, haft et budget og overholdt det til punkt og prikke. Men, der er lige den hage ved det, at beløbet har været "noget så rigeligt" og jeg af en eller anden grund har følt, at jeg da bestemt var nødtvungen til at bruge det HELE! Så her til NQT tænkte jeg, at jeg ville forsøge mig uden budget... og min hypotese var så, at jeg ville købe mindre og kun det, jeg simpelthen ikke kunne leve foruden.


Virkede det så? Ja faktisk. Hjemmefra var planlagt, at jeg skulle købe lim hvis billig (2 stk for 200 kr!!!), små klemmer og aqua/tyrkis balistof. Derudover faldt jeg over nogle "gummidutter til fingerspidserne" til når jeg quilter (platte kommentarer undlades her tak - de er allerede sagt!), en saks til at hænge om halsen når jeg quilter og 4 stykker bomuld/hør. Og et stykke zigzaglidse i sej limegrøn!


Så vovede jeg mig faktisk også til at købe to mønstre, et sykit (!!!!!) og en hank hos Quilt My Design. Tror aldrig jeg har købt et sykit før...


Men jeg købte hverken en ny sjov lineal eller tre, balipops, ruller med KF stoffer eller med bali, linela med påsat rullekniv eller... mange andre skønne ting, som jeg faktisk hverken har brug for eller plads til. Så det virkede - i hvert fald denne gang!

Maria

Nå ja, så købte jeg også et blad, men det har jeg næsten allerede slidt i stykker, så det kommer ikke lige med her!


2 kommentarer:

laila sagde ...

Spændende indkøb, interessant med dine overvejelser omkring budget eller ej. Du har nok ret i, at et afsat beløb ligesom SKAL bruges. Men jeg tror også at vi bliver mættet på et tidspunkt. Spørgsmålet er bare: Hvornår!

Marie sagde ...

Dejlige ting du har købt - jeg er liiidt misundelig på jer der var til træf... Hvad er der i Bernina-æsken???