torsdag den 24. maj 2012

Op med kludene!!!


Som nabo til Ålborg Kongres og Kultur Center ligger Kildeparken og også her var der klude at se på!
Disse sprang mig straks i øjnene - stynede popler med tøj (sammensyede karklude) på! Det så ret så syret ud og jeg gad godt vide, hvad den happening mon går ud på?! Søndag havde endnu flere træer fået tøj på - men det har jeg ikke billede af.


Men der var også patchwork i parken. Da jeg fik mulighed for at komme udenfor, var det lige før udstillingen blev pakket ned, men jeg nåede et par billeder alligevel.


Tre små quilts i fantastiske farver og former! Og så sammen med forårets grønne farveorgie!
Og et "hjørne" til at slænge sig i?!


Flere billeder kommer som de bliver behandlet!

Maria

4 kommentarer:

kroghkunst sagde ...

Ok nu bliver jeg lidt træt af, at jeg ikke valgte at køre til Ålborg i sidste weekend. Det er da en fantastisk måde at udstille patchwork på. Den bliver vist ikke bedre. Jeg har set billeder fra lignende udstillinger i USA, men ikke før i Danmark. Det er selvfølgelig også fedt, at vejret var med udstillingen.

Hilsen
Lone

P.s. skriv endelig, hvis du finder ud af hvorfor træerne havde fået tøj på.

Trillemus sagde ...

Måske har træerne tøj på/ er pyntet i anledningen af karneval på lørdag Festen plejer at blive holdt i Kildeparken efter optog/fest gennem byen. Min datters skole ligger lige op ad Kildeparken og hun siger at de er i fuld gang med at gøre klar til karneval.

Kh Mette

Kari sagde ...

Jeg var også ude og nyde quiltede i det dejlige vejr, men det der bringer mig på banen er nu mest dit forrige indlæg. Hvad fanden er det lige der sker. Hvorfor gør nogle sådan, og måske får det ødelagt for os andre. Det ender måske med at vi skal få inspiration gennem glaslåger og ikke længere har mulighed for at kigge med fingrene. Jeg synes det er død ærgerligt at tyveri er opstået i vores hobby, det havde jeg ikke forestillet mig. Jeg forstår simpelthen ikke at man vil være det bekendt, vi er jo trods alt "en lille lukket skare" med en fælles hobby.

Pia sagde ...

Jeg kan orientere om at træerne har fået tøj på fordi der er karneval i Pinsen.
Jeg spurgte nemlig dem der var ved at hænge op mens jeg passerede gennem parken fredag formiddag :-)