søndag den 9. januar 2011

En sypiges bekendelser

Efter mit indlæg med mange skønne sko, har jeg fået en mail fra en sand patchwork pige (non-blogger). Som hun skrev, så er det skønt at få så mange par sko så billige... for så bliver der flere penge til stof! Så sandt, så sandt, men prøv lige at overbevise en mand om det!

Nå, men jeg var i hvert fald til udsalg i Butik Himmelblå i går lige til åbningstid. Der var mange mønstre sat ned med op til 70 kr., stof til 50 kr./m og alle Kaffe Fassett stoffer til 100 kr./m. Og dette tilbud galdt også ved køb af blot 25 cm. Så er der jo noget ved sagen!

Jeg havde besluttet mig for at anlægge en helt ny taktik: Kun at købe stof jeg har deciderede planer med og det gik over al forventning!!!


Ensfarvede KF som skal bruges til mit kommende Kim McLean projekt. Helene Juul får mønstre hjem på disse fantastiske applikerede quilts, som jeg længe har ønsket mig at prøve kræfter med!
Det brune(!!!) med blomster er til bagside (eller måske kant?)  til min DU 2010 quilt.


Det blomstrede bagest er også til Kim McLean og de skønne limeprikker er til en hemmelighed - der ikke skal være hemmelig ret meget længere.

Tre forskellige stoffer (50 kr./m), der tilsammen skal blive til bagsiden på min "Dus med himlens fugle" BOM. Den ligger lige nu pænt pakket sammen i en hvid Ikea-kasse, men jeg fornemmer en begyndende lyst til at sy den færdig.


Og så lige 5 mønstre... fordi jeg skal sy dem... engang!

Maria

6 kommentarer:

Hanne sagde ...

Sikke mange skønne ting du har fået dig. Jeg havde godt læst at "Himmelblå" havde udsalg og at Kaffe Fassett stofferne "kun" kst 100 kr meteren. Jeg havde sådan en drøm om at ta´ derud og få 1 mtr(eller måske en halv) af alle Kaffe stofferne (smil). Det blev kun ved drømmen, da jeg skullle til nordjylland pga fødselsdag.. Men god fornøjelse med stofferne

Helene Juul sagde ...

Det ser rigtig godt ud det hele Maria ... og du er da vist ved at være klar til Kim Mclean.

Anonym sagde ...

Din lille bunke stoffer på armen undrede mig godt nok i går, mne her kom forklaringen jo. Gad nok vide hvorlænge den strategi holder:-)og brunt Maria - hmm det går da helt galt.
Tak for hjælpen - jeg fandt så en del flere du var gået og lidt ekstra idag . Dejligt at kunne hente inspirationtil projekter her på din blog;-)

Mange hilsner
Lone

Anonym sagde ...

Hej Maria. Skønne ting du har købt i "Himmelblå". Jeg var først på den gode antikmesse i Ridehuset, og derefter hos Linda. jeg så dig heller ikke, så du var nok gået. men som du kan se på min blog, fik jeg også købt nogle gode ting. har idéer til det meste og så lidt, som bare måtte med hjem.Jeg fik endda et stykke stormønstret Kaffe Fassett til kr 50,- pr m - det er i brunlige farver, og jeg tog de 1,25 m, der var tilbage på rullen.

Kari sagde ...

Ja selvfølgelig skal du da sy de 5 mønstre.
Manden min mener ikke at den argumantation er anvendelig. Sparet penge er ikke ensbetydende med at de skal bruges til noget andet. Jeg er dybt uenig :-)

Gitte Møldrup sagde ...

Jeg håber at vi kommer til at følge lidt med i det Kim Mclean projekt, det ser virkeligt spændende ud. Det er lige noget for mig som elsker at applikere, det gav da lige lidt mere inspiration til det dobbelte sengetæppe som jeg brygger på i hovedet dejligt.