fredag den 14. januar 2011

Bud med...

... kan det nok ikke kaldes, for jeg skulle faktsik ikke i Butik Himmelblå mere under dette udsalg. Men to af mine dejlige syveninden stod lige og manglede lidt "Kaffe" og havde ikke selv mulighed for at komme forbi, så...


Jeg fik en fin bestílling på 11 bestemte 30 cm stykker og skulle så finde 5 mere, der passede til. Vovet... tja, hvis de ikke lige passer damen, så bruger jeg s.. bare selv! Nå, men jeg er sikker på, at hun vil holde fast i dem med næb og klør!


Her skulle det være 4 bestemte mønstrede og så nogle af de fine "ensfarvede"...

Aner ikke hvor dette billede kommer fra, hvem der skal bruge stoffet eller hvorfor det nu ligger på min (snart overfyldte) Kaffe Fasset hylde i skabet! Underligt, underligt!

Maria

7 kommentarer:

Marie sagde ...

Jeg ville have det på præcis samme måde hvis jeg boede så tæt på Himmelblå! Har lige kigget på kort hvor det ligger og jeg har været kun 3,5 km derfra i sommer da vi lå i Marselisborg havn. Men der var sikkert sommerferie...

Lene sagde ...

Ja vi hørte en lille fugl tale om at du skulle på indkøb for hende. Hi Hi

Yvonne sagde ...

Man bliver jo helt misundelig på alle de skønne Kaffe stoffer. Især de flotte ensfarvede. Jeg skal til Indien meget snart og skal vist ud og finde de flotte farver også. De koster ingen penge derude og det er samme kvalitet.

Karinas Blog sagde ...

Fantastisk....min hylde er også overfyldt så det er vist godt der er 14 dage til de "kommer hjem".....Tak for hjælpen søde.

elsemarie sagde ...

Herhjemme kommer der sommetider en husnisse på besøg, gad vide om han har været omkring din systue. hvis har han en god smag.

Fru Larsen sagde ...

Hvis de ligger meget i vejen, har jeg en ledig hylde :)

Kari sagde ...

Det er lidt underligt med de ekstra stykker. Jeg tror du har fået talt forkert.