søndag den 12. september 2010

Hvad er der i kassen?

Jeg opdagede allerede til træf sidste år, at Patchwork Nordlicht har et urtolig stort udvalg af mellemfor i forskellige materialer. Mange jeg aldrig havde set før og som var utrolig lækre. På træffet i år, var jeg så lidt fræk og spurgte Kerstin, om hun ville sende mig en lille prøve at nogle forskellige mellemfoer. Så ville jeg maskinquilte dem og derefter vise quilteprøver og give min mening her på bloggen. Og tænk - det var hun med på!


Så i løbet af de næste måneder kommer her smagsprøver af 6 forskellige typer mellemfoer - og jeg kan godt sige Jer; det ene er mere lækkert end det andet!
Maria

5 kommentarer:

Kari sagde ...

Det lyder da rigtigt spændende.
Og tak for tilbuddet om lidt teori omkring syning over papir. I går havde jeg ikke sagt ja, men når det nu er kommet lidt på afstand, så kan jeg jo godt se det fornuftige i at forsøge at lære det, så JA TAK.

Anonym sagde ...

Det vil jeg glæde mig til.

Venlig hilsen
Lone

Marie sagde ...

Super god ide Maria, det lyder spændende! Jeg købte en hel rulle 80/20 (bomuld/polyester) hos hende - et rigtig godt tilbud. Derudover var jeg så heldig at vinde en 60x60" 50/50 soya-bomuld i tombolaen, også doneret af denne forretning. Hun talte godt for soya-blandingen, da det jo er et rent naturprodukt. Så jeg glæder mig til at bruge det!

Helle sagde ...

Glæder mig til at læse om de forskellige mellemvatter når du kommer så langt :-)

Solveig sagde ...

Så spennende da, får sjekke etterhvert hva du finner ut. ;o)Ha en fin uke