tirsdag den 3. marts 2009

Hvad skal det være???

Da jeg gik i seng i aftes, lå jeg og funderede over hvad jeg skulle sy (på) i dag. Måske et tæppe til Quilt Pink projektet, dækkeservietter, flere valmuebilleder??? Men så kom jeg til at tænke på (jeg må have været halvt i søvne på dette tidspunkt), at hvis jeg nu lige brugte lidt tid på at gøre tre andre projekter færdige, så ville det følse helt vidunderligt - og det gør det!!!

Køkkenmåtten til min mor skulle lige quiltes tæt der hvor bordbenet kommer til at stå. På den måde kan måtten uden problemer holde til slidet fra benet. Til alt held står benet lige midt på måtten, så den kan vendes og drejes som man lyster!

Den sidste hjemmelavede fødselsdagsgave til min mor er denne løber i bargello, som jeg begyndte på på kurset på Quiltegavlen.
Det bliver nu ikke til en løber, for min mor syntes lige hun havde et stykke væg hvor den passer på en prik, hvilket jeg må give hende ret i, så der skulle syes løbegange på bagsiden.

Det er lidt svært at se, men jeg har quiltet forskellige græskar med en lidt tyk perlebomuld i midterstykket. Det var rigtig svært at hitte ud af, hvordan jeg skulle quilte og havde jeg vidst at resultatet pludeslig blev forvandlet til et vægophæng havde jeg nok valgt en anden quiltning, men sådan gik det bare ikke.
Tænk, nu er alle gaverne færdige... ikke noget der ligger til næste år!

Sidst men ikke mindst har jeg i dag lagt sidste hånd på min swap miniquilt. Den skulle have været sendt senest i lørdags, men da jeg og resten af familien har været angrebet af en grum forkølelse, gik der udu i mine planer! Men pyt, i morgen kan den komme afsted til...?

Nu er det så tid til at hitte på noget andet/nyt at lave,- eller også skal jeg bare fortsætte med at gøre noget helt færdigt?!

Maria

2 kommentarer:

Anna sagde ...

Jag är imponerad - tre färdiga projekt samtidigt! *bugar och bockar*
Du kanske skulle fortsätta göra färdigt saker nu när du ändå är så effektiv?

Bargellon är jättevacker, det är precis mina färger. Om din mamma någonsin tröttnar på den är den välkommen hit! :)

Lonci sagde ...

Bargello super