lørdag den 21. marts 2009

10 dækkeservietter/table mats

Kender I det - indimellem har jeg en dag, hvor alt hvad jeg røre ved går i kludder mudder? Nå, men sådan har det bare være med disse 10 dækkeservietter (syet af rester) men NU er de færdige. Det er en bestillingsopgave og jeg fik ret så frie tøjler, det skulle bare være lidt minimalistisk... og så ved jeg at modtageren er vild med Marimekko...
Jeg er trods alt bøvlet faktisk blevet rigtig glade for dem, og kan næsten se for mig et bord dækket med alle 10... Det kan blive ret godt.

Jeg har applikeret blomsterne på med "raw edge" applikation efter servietterne var quiltede. Jeg syntes det giver sådan en skøn effekt. For at tilføje lidt spræl, har jeg sat præriespidser i varierende antal (1-3 stk) på i højre side af alle servietter.


Lukkekanten er syet på på maskine også på bagsiden. Det kræver lidt træning, men det har to helt klare fordele: det holder rigtig godt i vask og det tager mig ca 15 minutter for en dækkeserviet...


Servietterne er allerede ude af huset - jeg havde nu først deadline den 1. maj - og det føles skønt. NU må jeg finde på noget andet at sy på min dejlige symaskine!!!

Maria

7 kommentarer:

Lilly sagde ...

Those are stunning Maria. Love them!

Anna sagde ...

O, så snygga - men vilket jobb! Du är verkligen duktig!

Pia sagde ...

De er blevet fantastiske ....

www.isheste-nisser.dk sagde ...

Hej Maria
Den sendte e.mail skulle faktisk have været sendt som kommentar her, men pyt... begynderfejl.
Dine dækkeservietter er super flotte, jeg er lidt vild med dine farvesammensætninger.
Mange hilsner Gitte

Lene sagde ...

Hej Maria.
Da jeg afhentede en gæst (www.kagegalleriet.dk) fra Sjælland på Skanderborg station i går, var det første hun sagde: Har de set Marias dækkeservietter det er bare så flotte? Og nej, det havde jeg ikke på det tidspunkt, jeg havde jo været på kursus hos Hannes hele dagen. Og nu da jeg har set dem kan jeg kun give Anja og alle de andre ret, de er bare så flotte.

Knus Lene

Anonym sagde ...

Hej,
vilka fina bordstabletter. Vill gärna lära mig att göra en snygg lukkekant utan handsömnad, har du några tips?

kram Monica A (kaviar2@sverige.nu)

Anonym sagde ...

Hej
Jeg er totalt forelsket i disse dækkeservietter.
Kan man evt. Bestille 4 styk? Kan ikke selv sy, desværre
MVH Eva Eilers srelie50@hotmail.com