søndag den 1. marts 2009

Balistoffer/Bali´s

Jeg elsker simpelthen balistoffer. Farverne er vidunderligt klare og stofferne kan sættes sammen på kryds og tværs. Jeg vidste godt, at jeg havde en hel del stykker - nogle store, mange små (altså en FQ der var taget en bid af...) - men jeg havde ikke noget overblik over mængden.
Nå, men i går skulle vi til fødselsdag og fødselaren har planer om at påbegynde denne skønne fødselsdagsløber

fra Quilt My Design i balistoffer engang i år (det har jeg forresten også, men det havde jeg også sidste år...). Hun ligger ikke inde med ret meget balistof, så jeg tænkte, at hun skulle have et lille stykke af alle mine balistoffer. Så ville der være noget at arbejde med! Nå, alle stofferne blev det nu ikke til, men så´n ca. 2/3 for hold fast hvor har jeg alligevel mange!!! Mon det vil afholde mig fra at købe nogle flere??? - Nej, helt ærligt bestemt ikke! Jeg er også meget glad for at arbejde i disse stoffer og har planer om 2 x 3 billeder og to tæpper i balistoffer i år, så noget skal der jo bruges - og lageret skulle jo helst ikke blive alt for lille!


I simply love bali fabrics. This is a birthday gift for a keen quilter, whom don´t have a stash of bali´s. Now she plans to stitch this lovely birthday table runner, and needs a bunch of pieces. I thought I would give her a small piece of all my bali´s, but I enden up with something like 65 percent. Well, now I realise, I acutually have a lot of bali´s, but absolutely not enough! I love using them and I allready have plans for 2 x 3 pictures and 2 quilts i bali´s this year.

Maria

2 kommentarer:

Anna sagde ...

Fantastisk present! De är så vackra och ser så goda ut att man bara vill äta upp dem. :)

Lene sagde ...

Uha, jeg har også det mønster med stoffer til at ligge, men det spiser jo ingen brød. Måske engang det bliver lavet.