torsdag den 12. marts 2009

Forårs dug/Tablecloth for spring


Endelig en UFO mere der er fløjet af reden. Toppen syede jeg sidste sommer af en charm pack og ½ m lyst stof, men så kom jeg bare ikke længere. Men med al det skriveri om charm packs, kom jeg i tanke om den, købte et stykke af det skønne citrongule stof til kanten og vipti - nu er den klar til mit sofabord.


Quiltningen... endnu engang endte jeg ud med doodeling (kruseduller der ikke må røre/krydse hinanden). Jeg havde ellers alle mine ganske udemærkede bøger med quiltemønstre fremme forleden aften, meen... endte så igen igen op med at doodle. Ok, jeg elsker at gøre det og er vild med det udtryk det giver, så det bliver ikke sidste gang.
Men, hvad så med stjernerne??? Jeg kan ikke huske, at jeg har quiltet så mange "forsøgs mønstre" før - for så at ende ud med blot at quilte 1/4 inch inden for kanten og et kryds i syningerne i midten. Noget traditionelt, men fint nok og jeg kunne jo ikke blive ved med at quilt og pille op i det uendelige.

Kantquiltningen var jeg der imod helt sikker på. Jeg så det for nyligt på en dukkequilt og syntes bare det er lækkert. Jeg har ikke prøvet det før, men blev enig med mig selv om, at det måtte være nemmest at markere linjerne med en Clover Hera Marker undervejs.Hjørnerne markerede jeg på begge sider samtidig, da det gav mulighed for at korrigere lidt for skævheder... Ups!


An year old UFO now turned into at lovely tablecloth for the spring. An other charm pack quilt.

Maria

3 kommentarer:

Berit sagde ...

Hej Maria
Den er simpelthen bare sød. Og doodle er en genial måde at quilte på.
Berit

Anna sagde ...

Så snygg den blev! Härligt med alla färgerna och den gula ramen, sånt blir man glad av!

Jenny sagde ...

Jättehärlig quilt! Vackra tyger och glada färger. Och så fint du quiltat!