torsdag den 10. januar 2013

Stimevis af strimler!

I juleferien (for nu meget laaaaang tid siden) havde Julie og jeg en aftale om, at hun  skulle forsøge sig med båndflet. Og friske gik det for sig... 
Jeg har på et tidspunkt undervist i dette sjove arbejde og kunne heldigvis huske, at det er en god idé, lige at se om 3. strimmel kan flettes ind, før alle 2. strimler er placeret. Når jeg skriver heldigvis, er det fordi... det kunne den ikke. Nu var gode råd heldigvis ikke længere væk end nettet og jeg fandt her en fuldstændig indscanning af denne geniale bog. 

Geniale billeder! Så pyt med at al skriften er i smukke omend uforståelige tegn!
Og så var problemet løse! Julie flettede derefter på den rigtige måde!
Men samtidig blev jeg lige lidt møffen (altså sådan en mellemting mellem sur, ærgrelig og skuffet), for jeg har faktisk købt den bog engang. Og derefter i forbindelse med et kursus lånt den ud til en dame fra Odder. Damen skulle derefter aflevere bogen til Linda i Butik Himmelblå. Men men men bogen har jeg bare aldrig fået tilbage. Damen fra Odder siger, at den er afleveret og Linda siger, at den har hun ikke fået... Og jeg, jeg tænkte "Sådan noget l..." og gjorde ikke mere ved den sag. Men lige nu, hvor jeg havde brug for den, så er det sgu da bare for nollert (hvis du ikke er fra Aarhus, så oversættes noller med: ladt, ringe, for dårligt, bare ikke ok), at jeg ikke har min bog i dag. Så hvis du sidder derude i blogland med min bog, skulle jeg hilse og sige, at der er frit lejde! Jeg vil bare så gerne have min billedbog tilbage!

Maria

PS: Fletningen er ikke kommet meget længere end på billedet... nyhedens interesse og alt det der...3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Ved du hvad Maria. Du må få min bog. Du har garanteret en eller anden bog, som du er træt af, så kan vi bytte lige over. Jeg tror aldrig jeg får flettet en eneste strimmel mere, så vil det jo være en god løsning. Du kan jo tænke over det.

Anonym sagde ...

Hej Maria
Hvor kan man købe den "pind" til at flette med.
hilsen
Susanne

Lone's Andet Univers sagde ...

Hej Maria

Smmider lige et svar til Susanne
De der pinde du skriver om er fra CLover og kan købes hos Quiltefant i Fårup til 85 kr for 5 stk i forskellig størrelse
De hedder Loop Pressing Bars
De er super til dette og alt muligt andet
Kig forbi her og du finder dem til en billig penge...:-)
Hilsen Lone

http://www.quiltefant.dk/shop/clover-loop-pressing-1530p.html