tirsdag den 15. januar 2013

All the Single Ladies!Ok det er så ikke lige disse Ladies jeg tænker på, men dette klip får mig nu alligevel altid i godt humør. Hvis du ikke har prøvet det før, så lav en søgning på YouTube på "Flash Mob" og se sjove events i det offentlige rum!

Nej, faktisk have jeg denne vidunderlige moderne quilt "Single Girl" af Denyse Schmidt i tankerne.
Billede lånt her
Det ser måske lidt skræmmende ud med så mange buer, men det er faktisk ikke specielt indviklet. Disse ringe er nemme at sy, kræver bare tålmodighed og en god håndfuldnknappenåle!
For at det så ikke skal være lyv, har jeg grå (af alle farver) som baggrund til min ene(ste) blok. Dog må jeg indrømme, at den gør sig super godt sammen med rød, lyserød og aqua. Dette er en kursusmodel til forårets "Single Girl" kursus hos Helene Juul, og sidder du nu og tænker: "Det ser faktisk godt ud!", så skynd dig at sende hende en mail... der er stadig plads! Tror nok jeg bliver nød til at sy noget større til mig selv i det mønster!

Maria
 ...hm sporede jeg lige en flig af sylyst der???

Nå ja, og så lige noget, der heldigvis ikke er foregået i det offentlige rum... savner simpelthen den type af gymnastikdragter! De gør virkelig noget for figuren... ved bare ikke rigtig hvad!

1 kommentar:

Helene Juul sagde ...

Det ser godt ud ... altså single girl ringen på gråt ... den trinde herre i gymnastik dragt er MORSOM. Knus