torsdag den 15. marts 2012

Festen fortsatte...

For jeg har lige været på en skøn 2½ dags tur til Assens og Karina!!! Vi har syet, snakket, grinet, syet, syet sovet lidt, syet.... og spise og syet....

Og faktisk var det sådan, at vi denne gang havde undladt en monster lang dagsorden (ja, ved godt det lyder lidt underligt med sådan en til venindehygge, men da vi (desværre) kun ses til syning et par gange om året, så er det altså nødvendigt, hvis vi skal huske at vise hinanden nye teknikker/genialiteter...), og måske i mangel af dagsorden fik vi bare syet rigtig meget!


Jeg havde (klog af skade) valgt kun at tage ét projekt med; nemlig stof til min SKofW quilt. Der skulle skæres og syes en hel masse små (2½") og mindre (1½") kvadrater sammen i 27 forskellige blokke, så det at have tid og ro til først, at sætte alle delene op på en designvæg og derefter sy den sammen var bare så godt! Jeg nåede 25 blokke og lapperne til de sidste to er pakket i poser efter grundig fotografering!

Sidst jeg var nede hos Karina skar vi kvadrater af grønne bali stoffer til hver vore famøse valmuebilleder. Mine ligger fint i skabet (altså kvadraterne!!!), men Karina havde fået syet sine sammen!!!

Her er første høst af blomster!

Men til tre så store paneler var det ikke nok...

...så her er 4 mere på vej.

Det er et  langsommeligt arbejde at tegne alle delene, finde stoffer, stryge vliesofix på og klippe ud, men det er helt bestemt besværet værd! Måske jeg alligevel snart skal finde mine lapper frem???
Mønsteret har jeg fra et nok 5 år gammelt tysk patchworkmagasin... altså ikke et mønster jeg kan dele med alle Jer, der har spurgt efter det!

Traditionen tro skal der også billede af en egns-specialitet med fra fynsland... Her er det en sammenklappet fastelavensbolle uden skyggen af bund... sådan lidt halvklamt, men den fik nu alligevel ikke lov at afgå ved døden uden min hjælp!


Maria

HUSK: Hvis du kører til Håndarbejdsmessen i Lillebæltshallerne fredag eller lørdag, så overvej lige, om du måske skal slå et 7 km smut omkring Bøgelund Patchwork... lækker butik med 25% på ALT i butikken disse to dage! Spørg ikke, hvor jeg ved det fra...

5 kommentarer:

Helle sagde ...

Tak for tippet...må da lige forbi Bøgelund :-)
Hvor er det flot - alt det du laver :-) Er vild med blomsterne især...bliver så flot.

Knus, Helle

Bedstes Patchwork sagde ...

Det lyder som om i rigtig har hygget jer, det er også fine ting i har fået lavet.

Marianne sagde ...

Hej Maria (og Karina)
Det ser ud som om i har haft 2½ fantastisk dag :O)
knus♥ og tak for tippet med Bøgelund ...

Anne-Marie sagde ...

Dejligt med et par hyggelige dage. Ærgerligt med blomster mønstret, men så er det jo tilladt at bruge sin fantasi, og prøve sig frem. :-))

Pia sagde ...

Nogle ting ved man jo bare :-)