fredag den 9. december 2011

Julefryd - Giveaway!


"Julefryd" er et mønster med 15 forskellige små stitcherier. Navnet kommer simpelthen af, at det har været en sand fryd at sy dem! Som det ses på billederne er der alt fra stjerner, hjerter, brunkagemænd og koner til trommer, iskrystaller og juletræer. Alle med en lidt naiv streg, der passer godt til julen.

I mønsteret er der vejledning og pap til alle 15 ophæng, til 4 kaffeservietter - her går stitcherierne igen som quiltemønster - og til "kaffebrik med plads til en brunkage".

Du kan vinde:
  • Et Julefryd mønster og
  • Skønt romantisk julestof (1,5 m) til hele "sættet" sponsoreret af Helene Juul Design 
For at deltage skal du lægge en kommentar, hvor du deler dit bedste anti-jule-stress-råd med alle os andre!

Hvis du ønsker at øge dine vinder chancer, kan du også blogge om min giveaway, og derefter lægge endnu en kommentar med "har blogget" tekst (og ikke bare skrive det i din anti-jule-stress kommentar!!!). Du må gerne "snuppe" billedet til dette formål.

Desuden skal du enten have en blog eller skrive din mailadresse, så det er nemt at kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Lodtrækningen finder sted allerede på søndag den 11. december om aftenen.

Maria

53 kommentarer:

Anonym sagde ...

Smuk giveaway! Mit bedste juleantistressråd (som er anvendelig hele året): Tag dig tid til at sy.
jrosgaard@gmail.com

Helle sagde ...

for at undgår stress op til jul så starter jeg tidligt men at køber gaver og mad som kan fryses så jeg når midt december så er jeg klar :)

og jeg deltager med 1 lod og håber jeg er heldig :)

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Wauh, sikke et sødt mønster :-).
Jeg/vi køber alle julegaver i november. Laver en liste og drager i byen. Spiser frokost undervejs og vender hjem med alle gaver, som så kan pakkes og ligge klar. Det er skønt, da vi sjældent render ind i ikke at kunne få det, vi gerne vi have.
Julekram,
Anne-Mette

Angelikas quilts and knits sagde ...

Sikke et fint moenster ! Julestress undgaar jeg ved at tage mig tid til at sy og strikke uanset om jeg naar alt det andet eller ej. Det bliver jo jul uanset om vinduerne er vasket ;-)
kh
Angelika

Anonym sagde ...

Hej Maria
Hold op hvor de er flotte. Jule-stress undgår jeg ved at købe/lave gaverne i rigtig god tid. Hvis der så kommer lidt stress sætter jeg mig med en lydbog i øret :-) og syr. Håber jeg bliver vinderen, så mindskes min jule-stress ved at sy disse smukke stichery. Hilsen Lisbeth Mail logj@lkpmail.dk

Chookyblue...... sagde ...

I had seen the photo and opened the post to comment then I read the post and your having a giveaway.......oh these are SO cute.........I would LOVE to win them......
I love putting on the christmas music and singing away........always relaxes me..........

Anonym sagde ...

sikke nogle søde nogen. jeg slapper af med at gå en lang tur med min hund, derefter sætter jeg mig i min sofa med en kop kaffe,sætter noget musik på jeg elsker lukker øjnene, og nyder jeg er til Rigtig glædelig Jul allesammen,jeg håber i når det.Ane

Inge (Kludenyt.dk) sagde ...

Julestress, hvad er det dog for noget, det har jeg aldrig prøvet, jeg når det jeg når, og gaverne, ja de kommer stille og roligt i hus lidt af gangen, og juleaften skal jeg ikke holde, det gør min søn og svigerdatter, så stress, nej, men det søde sæt ville jeg da godt nok gerne eje.....smiler og ønsker dig glædelig jul..... Inge

Annelise Pedersen sagde ...

Skru ned for niveauet! Det bliver jul alligevel!
Nyd adventstiden med masser af tændte stearinlys (ja, jeg ved godt, det er usundt, men jeg gør det alligevel), og tag dig tid til det du har mest lyst til, nemlig at sy....

Annelise Pedersen sagde ...

Jeg har blogget om din giveaway, så endnu et lod til mig!

Anonym sagde ...

Jeg elsker julemåneden, og gør ALT for ikke at blive stresset.Frem for alt forsøger jeg at være på forkant med så meget som muligt.
Mange hilsner fra Joan M.

Lenesquilt sagde ...

Jeg siger pyt, jeg når det jeg når, om vi spiser en halv timer før eller siden, det går nok alligeve. Og det jeg ikke når ay sy færdig i år, ja det når jeg nok til næste år, for der bliver det jo også jul. Flotte mønster, som jeg gerne vil vinde.

Lenesquilt sagde ...

Jeg har nu skrevet om din dejlige giveaway på min blog. God lørdag til dig og din familie.

Fru Olsen sagde ...

Så er jeg også med og dem ville jeg da meget gerne vinde.
Sætter dem på min blog for at øge mine chancer.
God weekend fra Mette

Anonym sagde ...

Hvor er det et sødt mønster Maria - det må gerne havne i min postkasse.

Mit julestress-råd må være at sætte egne forventninger til hvad der skal nås ned. Hvorfor skal vi se alle i december måned, januar måned er da lige så god. Og jul skal det nok blive selvom alle de gode jule-ideer jeg har i mit hoved ikke bliver til realiteter i år - der kommer en jul mere.

Mange julehilsner
Anja V
anja@bitnisse.net

Fru Olsen sagde ...

Julestress..... kender ikke til fænomenet. Lader bare være med at planlægge for meget og have hele dage fri...
Lige nu mangler jeg "kun" 2 store tæpper at samle og quilte, et tæppe med virkler at sy og samle inden den 24. og så lige 5 juledækservietter til i aften og ingen stress ....

grymerspalet sagde ...

Undgår julestress - skrive de trykte julebreve i god tid - 50 stk er klar til at blive sendt. Og det bedste råd sidde med vores 1 årige kat Sille på skødet - nusse den - og høre hvor den spinder. Deltager med 1 lod - hvor er det smukke mønstre.

Marie sagde ...

Indhent ønsker i slut november (tidligere er tarveligt).
Lav en liste over hvad man vil give de forskellige.
Køb ind lidt hen ad vejen når det passer med de almindelige daglige indkøb.
Sig nej til invitationer i juledagene (1.-2. juledag). Denne er rigtig svær for mange pga. traditioner, men det virker! Vi ÆLSKER bare at være hjemme og hygge med ungerne i de fridage.
Hold fri mellem jul og nytår hvis det er muligt.

Marie sagde ...

Har blogget!!!

Anne-Marie sagde ...

Øv, Jeg kan ikke være med da jeg ikke har nogle gode råd :-(

Anni Heldgaard Bach sagde ...

Jeg undgår julestress, ved at vi fejrer juleaften skiftevis hos vores 2 piger og deres familie. Så er det jo ikke madindkøb der stresser. Gaverne bliver købt i november, så der er slet ingen stress i december.

Inge (Kludenyt.dk) sagde ...

"har blogget"

Gitte sagde ...

De er bare så fine.
Jule stress det har jeg aldrig, for jeg gør det hele lidt ad gangen. Så som at købe gave og madvarer gør jeg til en hyggetur sammen med mine to piger. Det bliver først stress når vores far er med.
God weekend

Gitte sagde ...

Jeg har også blogget.

Bente sagde ...

jeg klarer jule stress ved planlægning og sætter mig til at sy patchwork elller strikketøjet frem, det er godt mod julestress

Betsy sagde ...

Maria I would so love to make these. Can you send me the link to where I can buy this delightful pattern please.

Dorte sagde ...

Rigtig flot give away.
Jeg slapper også af med at sy og strikke om aftenen, og vi starter tidligt med at bage, for småkagerne syntes vi smager bedst før jul.

grymerspalet sagde ...

Jeg har nu også sat billede på min blog, så jeg vil gerne deltage med i alt 2 lodder.
Glæder mig til julestuen i morgen, og mønstret på de små stitcheries skal bestemt købes.
Lørdags hilsen fra Kirsten.

sting for sting sagde ...

En rigtig jule give away.
Uanset hvormeget eller hvor lidt du når, det bliver jul alligevel - så bare ta' det stille og roliget - nyd nu'et.

Grete sagde ...

Dette var søte julestitcherier! Et lodd på meg, og mitt antistressråd er: Slapp av, det blir jul uansett! Legg lista lavt, det viktigste er å kose seg, ): ta en tur på syrommet om vaske- og bakelysten skulle presse på!

Pia sagde ...

Hold da helt op mand (!) jeg gad godt vinde. Det som hjælper mig mest til at undgå julestress er min kalender. Når først jeg har skrevet ind, hvornår jeg skal gøre dit og dat, så er det jo slet ikke så meget.

Grete sagde ...

- et lodd til, jeg har skrevet på bloggen min om din give-away. Synes den var så søt at flere bør få sjansen, selv om det reduserer mine vinnersjanser! Klarte dessverre ikke å kopiere inn bildet!

jofridsquilt sagde ...

Julestresset minker eg ved å gå inn på syrommet sy litt og høre på ei god lydbok. Ha ei fin helg. Klem Jofrid

Helle K. sagde ...

Sæt dig i sofaen med en kop kaffe (eller the), en småkage, et ugeblad og måske en skål konfekt - nu kommer det virkelige trick ;) sæt manden til at lave juledekorationer, ungerne til at lave småkager og send katten udenfor - god jul ;)

Margit sagde ...

Så fine stitcherier!! Mitt jule-antistress råd: dempet belysning, bruk heller tiden til noe hyggelig med familien eller ved sy-maskinen, det blir jul allikevel ;O) Ønsker deg en fin høytid :O)

Monika sagde ...

Spændende. Har også fået øje for de mange flotte stiches rundt omkring i cyperspace. 3 stk. anti-jule-stress fif: planlægning, planlægning, planlægning.
Kh Monika

Monika sagde ...

Har blogget dig.

Laila L S sagde ...

Fantastisk flott giveaway! Jeg vil gjerne vinne ;-)Mitt råd er å begynne planlegging i god tid, skriv lister, og sist men ikke minst gjør bare det du absolutt må. Julen kommer likevel.

Two sagde ...

Tar ett lodd og tipser om at det er avslappende å ha på julemusikk mens du syr. Da er det kos!

Anonym sagde ...

Man undgår meget stress ved ikke at udsætte alting til sidste øjeblik. Lav risengrøden dagen før (eller tidligere og frys den), skræl kartoflerne om formiddagen, hyg sammen med familien i stedet for at jage.
Carina, Frederikshavn
johnny_fri@webspeed.dk

Lis sagde ...

Mit bedste antistress råd: giv dig tid til at læse med i blog land. Lad roen komme og bliv inspireret af alle de super gode blogger der er rundt om i det ganske land/norden, for har også lært mange andre end danske bloggere at kende. Det er dejligt afslappende. Prøv det.

Kh. Lis

Helle H sagde ...

Jeg har indset, at det bliver jul uanset - for nu at citere broderusken fra Northern quilt. Jeg beslutter mig for ikke at blive stresset, men give mig tid til at nyde december - gerne med syprojekter. :)

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Antistressråd: At mærke efter om mavefornemmelsen er god eller dårlig - og så handle på det.
Gode afstressende stunder er for mig er strikketøjet - dejlige hyggetimer med børnebørn - ro og positivt livssyn.

Unknown sagde ...

My advise is to NOT try to do everything...and delegate...they won't help unless you ask!!! LOL

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Mit antistress råd er at hive stikket ud, slukke mobilen, få familien ud af huset et par timer, og så hygge sig med sine interesser uden dårlig samvittighed. :o)

Nørkle Tøserne sagde ...
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.
Nørkle Tøserne sagde ...

En af de ting jeg gør hver år for at undgå julestress er at have en aftale med en god veninde, hvor vi køber alle julegaver og samtidig får snakket og hygget. Dagen starter med snak og morgenmad mens vi planlægger, hvor og hvor meget der skal købes. Så står den på pakkeshopping efterfulgt af frokost på cafe, hvorefter der samles op på, hvad vi mangler inden der igen shoppes pakker og til sidst når alle pakker er i hus, så tager endnu engang på cafe og får os en caffe late og et stykke brød inden turen går hjem ad igen. Det er vildt hyggeligt og så skal man ikke stresse over gaveshopping resten af december.

Nørkle Tøserne sagde ...

Har blogget/linket

tesshedall sagde ...

I år har jeg simpelthen valgt at lade være med at forsøge på at nå alting :) Der er pyntet en smule og jeg har overvejet hvilke gaver der skal til, men ellers har vi taget det stille og roligt. Lad være med at tro at du absolut SKAL nå alt for at det kan blive en god jul - den kommer uanset hvad - og den bliver god om du har fået kogt klejner eller ej...

Anonym sagde ...

Jeg har skåret ned til mindre af, hvad jeg før har lavet, så ingen stress her. Kun 2 slags småkager,
2 slags konfekt og pynter kun med den halve julepynt.
Glædelig Jul.
astach@turbopost.dk

Anonym sagde ...
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Mit navn er Lis

Kisser Laptern sagde ...

Et råd er: Der er andre som er i stand til at handle ind, bruge støvsugeren, stege gås, pakke gaver ind... (fortsæt selv).

Måske vinder jeg din give away?